FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Prima reacție din partea conducerii lui CFR Cluj cu privire la „cazul Chipciu” + Ipoteză-șoc: „I s-a pregătit ceva, că are salariu foarte mare”

Marius Șumudică și Alexandru Chipciu // foto: Imago
Marius Șumudică și Alexandru Chipciu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 20:23 / Actualizat marti, 03 august 2021 21:44

Marius Bilașco (40 de ani), managerul sportiv de la CFR Cluj, a comentat incidentul care l-a avut în prim-plan pe Alexandru Chipciu (32). 

După ce mijlocașul CFR-ului a recurs la gesturi violente la unul dintre antrenamentele campioanei, antrenorul Marius Șumudică a anunțat că Alexandru Chipciu a fost exclus din lot.

Părea cert că incidentul de la ședința de pregătire va duce la despărțirea dintre Chipciu și CFR Cluj, dar se pare că există șanse ca mijlocașul să continue la campioana României. Decizia va fi luată după o întâlnire între conducerea clubului și antrenorul Marius Șumudică.

Prima reacție de la conducerea lui CFR Cluj cu privire la conflictul Chipciu - Șumudică 

„Nu este momentul potrivit să discutăm despre acel mic incident. Zilele următoare, clubul va avea o poziție oficială legată de acel incident. Va exista o discuție între conducere și Marius Șumudică și cu siguranță se va lua de comun acord o decizie, pe care o vom comunica. 

Eu cred că Șumudică a gestionat bine momentul, există tensiuni în viața oricărei echipe. [Întrebat dacă există cale de împăcare] Nu, nu vreau să comentez mai mult, ar umbri această partidă extrem de importantă atât pentru CFR Cluj, cât și pentru fotbalul românesc”, a declarat Marius Bilașco la DigiSport, înainte de meciul „vișiniilor” cu Young Boys.

Ipoteză-șoc cu privire la situația lui Chipciu

Între timp, Gabriel Răduță, fostul manager la Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a venit cu o ipoteză inedită. Acesta sugerează că fotbalistul este „săpat” de conducerea clubului, care ar dori să scape de salariul său uriaș.

„Eu nu cred că Marius a luat hotărârea asta. În primul rând, eu îl știu pe Alex Chipciu și el nu este un copil recalcitrant, e un copil foarte educat.

Chiar dacă nu sunt implicat la CFR Cluj, eu cred că lui i s-a pregătit ceva. Având un salariu foarte mare, bănuiesc că nu vor să mai continue cu el. Sau i s-o fi propus o diminuare de salariu… De-a lungul timpului i s-au tot pus în cârcă tot felul de chestii neadevărate în contextul în care știți prea bine că el anul ăsta a jucat foarte bine, a fost un jucător determinant pentru CFR Cluj.

Bănuiesc că Șumudică l-a scos din antrenament așa în urma unei reacții spontane a jucătorului, dar nu s-a gândit să renunțe la el. Dimpotrivă, a a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui, din ce am citit eu prin presă.

Nu cred că a plecat de la Chipciu conflictul. Eu cred că e o problemă internă și cei din club se gândesc să îi diminueze salariul”, a declarat Răduță pentru ProSport.

Mai multe știri despre acest subiect:

Declarații surprinzătoare după scandalul de la Cluj: „Îmi amintesc că Șumudică inventa conflicte” + „E ceva în spate”

Campionatul în care poate ajunge Alexandru Chipciu după ruptura cu Marius Șumudică: „Deja îi caut echipă acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  04 August 2021, 10:52

PETARDA!sa-i dai lu asta 30000 e pe luna,pentru ce?

concret21
concret21  •  04 August 2021, 09:02
Postat de Stefan Patriche pe 03 August 2021, 23:52

Au intrat in conflict bunul simt cu lipsa bunului simt. Am tot dezbătut cu amici fotbaliști sau cunoscători. Ceva părea în neregula. Pana la urma, cu parametri obiectivi, cu diezuri si bemoluri, Alex Chipciu (un tip cu un bun simt total) A FOST UN FOTBALIST MAI MARE decât Marius Sumudica (un tip de joasa speță). O fi și ceva invidie, nu știu, da are 32, viteza nu mai e aia, dar nu asa. Niciodată o *** nu va arunca un OM. Il va musca, asta da!

Daca si Chipciu are bun simt... inseamna ca Polul Nord e in Antarctica, iar Polul Sud in Cercul Polar de Nord. Baietasul ala e unul din cei mai tupeisti, in sens negativ, practicanti ai fotbalului de la noi. El cearta pe toata lumea, jucatori, antrenori, presa... toata lumea e de vina pentru frustrarile lui. Un jucator mediocru, umflat, care nu merita nici jumatate din salariul avut in prezent.

luisharcsa
luisharcsa  •  04 August 2021, 08:18

Mda, dar de ce nu a sarit domnul Chipciu lau Deac sau Camora sa le ***? Ah, este mai simplu cu un copil de 19 ani. Ala nu riposteaza. Desi, daca ar vrea, ar putea sa-i dea capace domnului Chopciu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează