FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Declarații surprinzătoare după scandalul de la Cluj: „Îmi amintesc că Șumudică inventa conflicte” + „E ceva în spate”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 18:30 / Actualizat marti, 03 august 2021 18:57

Anunțul că Alex Chipciu a fost dat afară de la CFR Cluj după ce s-a luat la bătaie cu portarul Otto Hindrich l-a luat în surprindere pe Vasile Maftei, fost jucător sub comanda lui Marius Șumudică.

Fostul elev al lui Șumudică la Concordia Chiajna și coleg la Rapid s-a arătat uimit de această decizie a antrenorului lui CFR. 

„E puțin surprinzător pentru mine că s-a ajuns la acest conflict, pentru că, de obicei, Șumudică știe foarte bine să aplaneze astfel de conflicte, când e o tensiune la echipă. De foarte multe ori, îmi aduc aminte că Șumudică, atunci când era prea liniște la echipă, inventa un conflict, ceva, să-i capaciteze, să-i motiveze, să-i trezească cumva. 

De asta sunt puțin surprins de această decizie. Poate a făcut anunțul la cald. Parcă văd un alt gen de Șumudică la CFR, pentru că, să ne aducem aminte, și Rondon a plecat după ceva discuții”, a spus Maftei la emisiunea Liga Digi Sport.

Din punctul meu de vedere, nu sunt decât două lucruri care trebuie să ne dea de gândit. Clubul îl mai vrea pe acest jucător sau nu? Pentru că aici este o mare problemă. 

A doua: antrenorul are nevoie de el sau nu are? Ai spus mai devreme că s-ar putea, din cauza salariului foarte mare și pentru că nu a jucat titular în toate jocurile, clubul să spună «Plătim prea mult pentru prea puțin, hai să încercăm să scăpăm de el». 

Problema este că tu, ca antrenor, nu ar trebui să intervii în chestia asta, pentru că și pe vremea noastră ne mai loveam cu mingea, ne mai înjuram. Asta nu înseamnă că ne chema antrenorul și ne dădea afară. 

Ori este un interes al clubului, ori dacă Șumi nu vrea să dea deloc înapoi și să-l reprimească, înseamnă că este conflictul mult mai mare și e ceva în spatele acestui conflict

Ion Marin la Pro X

Chipciu, exclus de Șumudică din lotul lui CFR Cluj

Mijlocașul de 32 de ani a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului, notează Look Sport. În timpul unui joc de 4 contra 2, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent. 

Antrenorul Marius Șumudică nu a fost de acord cu gestul lui Chipciu, astfel că acesta a fost exclus din lot!

A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales drumul, singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este decizia strict a antrenorului Şumudică
-Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Campionatul în care poate ajunge Alexandru Chipciu după ruptura cu Marius Șumudică: „Deja îi caut echipă acolo”

Europa League e foarte aproape! CFR Cluj are șanse mari să prindă grupele, dacă nu trece de Young Boys

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
928854273813332
Ion Elisei  •  05 August 2021, 09:40

CINE ESTE ACEST ' SUMUDICA ', UN GURALIV PROST , INGAMFAT LAUDAROS , NU ARE NIMIC IN CAP !

1yugo
1yugo  •  04 August 2021, 17:07

Șumi e ***....s-au prins și Turcii că doar vrăjeală e de el!!! Doar nu credeți c-o fi vreun antrenor??? Plus că nici mijloace de manifestare nu are: jucator mare n-a fost, scoala iok si nesimțire gramada....profil real de ***! Dar la ce fotbal avem noi....Șumi si Jiji dau sfaturi la tv....asta e....suntem cam de seria C in Italia....suntem ceea ce suntem! Șumi....hihihi....as fi curios dacă ar prinde un contract în serie C?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  04 August 2021, 16:34

*** nu ediferit de Jijel,au ceva satanic in ei !Dar asteptati putin sa vedeti unde ajunge acest nimic .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează