FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ofertă pentru Șumudică! Are viitorul asigurat dacă pleacă de la CFR

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, este curtat de Kayserispor, echipă care a terminat pe locul 17 ultimul sezon din Turcia.
Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, este curtat de Kayserispor, echipă care a terminat pe locul 17 ultimul sezon din Turcia.

Articol de - Publicat luni, 16 august 2021 18:10 / Actualizat luni, 16 august 2021 18:56

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, este curtat de Kayserispor, echipă care a terminat pe locul 17 ultimul sezon din Turcia.

  • Partida Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, din prima manșă a play-off-ului Europa League, se joacă marți, de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Din informațiile GSP, cei de la Kayseri sunt tentați să îl readucă pe Șumudică pe banca tehnică, mai ales după ce au aflat că scaunul acestuia la CFR se poate clătina. 

Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor între iulie 2017 și mai 2018, a rămas în relații bune cu șefii clubului și ar fi tentat să se întoarcă, în cazul în care se va despărți de campioana României. 

Marius Șumudică, dorit de Kayserispor!

În noul sezon, Kayserispor, pregătită în prezent de Yalcin Kosukavak, a debutat cu un eșec usturător, 0-3 în deplasarea de la Altay. 

În lotul echipei este portarul român Silviu Lung Jr. Și Dan Petrescu a antrenat-o recent pe Kayseri, însă „Bursucul” a rezistat doar 45 de zile în Turcia, țară în care Șumudică le-a mai condus pe Gaziantep și Rizespor.

Marius Șumudică la Kayserispor:

  • 39 de meciuri 
  • 19 victorii 
  • 12 eșecuri 
  • 9 egaluri 
  • 65-55 golaveraj

Situația lui Marius Șumudică la CFR Cluj

CFR arată ca un club serios și bine organizat, toată lumea din club a ținut ca societatea să aibă imaginea aceasta, una în contrast cu practicile de la FCSB, unde Becali își asumă în public toate deciziile care contează: alcătuirea lotului, alegerea titularilor, schimbările din timpul meciurilor. 

La Cluj a existat însă un cutremur pe care l-a provocat o intervenție a patronului Ioan Varga, la demiterea lui Edi Iordănescu în primul mandat, și există informații despre încă o tentație a lui „Neluțu" de a schimba antrenorul la nervi. 

Dan Petrescu dă târcoale la CFR Cluj, dar are șanse mici

Proprietarul clubului e supărat din cauza eliminării din Champions League, în disputa cu Young Boys, și se gândește deja să-l înlocuiască pe Marius. Pe Șumudică l-ar salva, în mod sigur, calificarea în grupele Europa League. 

Dacă nu trece de Steaua Roșie Belgrad, tehnicianul rămâne expus, cu șanse mari să plece de la CFR. Un eșec în turul programat marți la Belgrad poate să fie decisiv. 

Ofertă pentru Șumudică! Are viitorul asigurat dacă pleacă de la CFR
Marius Sumudica e unul dintre cei mai importanți antrenori din ultimii ani în România, foto: Imago

Șumi se află acum în situația de care s-a temut Edward Iordănescu atunci când a refuzat să semneze prelungirea contractului cu vișiniii: reconstruirea echipei și victoriile în Europa sunt greu de realizat.

Petrescu a vorbit deja la DigiSport și a comparat rezultatele recente cu succesele pe care le-a obținut el. Liber de când a fost demis de la CFR, Dan s-ar întoarce. Șansele reale pentru readucerea lui sunt minime, chiar dacă fostului internațional i-ar conveni să revină. 

În comparația pe care a realizat-o el în emisiune, Petrescu îi este superior lui Șumudică, doar că Dan s-a referit numai la victorii, nu la întregul context. 

CFR Cluj, meci tare în Europa League! Totul despre duelul cu Steaua Roșie Belgrad

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Șumudică nu s-a putut abține! Aroganța făcută de antrenorul lui CFR Cluj pe WhatsApp

Șumudică se laudă că a descoperit „perla” CFR-ului, dar realitatea e alta

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1695790510450721
Scurtu Ionel  •  17 August 2021, 08:41

NICIO PAGUBĂ!! UN MINUS MAI PUȚIN PENTRU FOTBALUL ROMÂNESC!! CAND MĂ UIT LA EL, CUM COMENTEAZĂ, MEREU ÎMI SPUN CĂ ÎI LIPSEȘTE DOAR COJILE DE SEMINȚE SCUIPATE ÎN COLTUL GURII, ȘI TABLOUL DE SMECHER -GOLANAȘ ESTE COMPLET! FĂRĂ SUPĂRARE PENTRU CEI CARE IL PUPAȚI, DAR NU E ANTRENOR! A AVUT UN SINGUR REZULTAT NOTABIL, CASTIGAREA CAMPIONATULUI, CAND TOATE CELELALTE ECHIPE ERAU IN RECONSTRUCȚIE, SAU AVEAU PROBLEME FINANCIARE!! DACĂ ERA PASKANY LA CLUJ, NU PRINDEA ȘUMI SA ANTRENEZE NICIODATĂ!!

robotucigas
robotucigas  •  16 August 2021, 23:00

Hahaha! Pai nu mai prelungește contractul cu CFR? Băi ești ***, Șumi pleacă. Ce rău îmi pare, frate odată îmi plăcea, azi sincer ma enervează doar când îl vad la tv. Na este fain sa pui presiune, dar asta are presiune la creieri, vorbește numai, și numai aberați

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gopo1.
gopo1.  •  16 August 2021, 22:19

Normal ca are viitorul asigurat, circul e deschis

Vezi toate comentariile (12)
Comentează