FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Mateo Susic a stat 3 zile cu mâna ruptă! De ce a ținut clubul totul secret

Susici a bifat 23 de meciuri pentru CFR în acest sezon, 11 în L1 și 12 în Europa
Susici a bifat 23 de meciuri pentru CFR în acest sezon, 11 în L1 și 12 în Europa

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2020 09:00

Mateo Susic a suferit accidentarea în ultimul amical din Spania. Clubul a ținut totul secret, până s-a eliberat Manea de FCSB.

Înainte de reluarea sezonului, CFR anunța, din senin, că Mateo Susici e accidentat. Fundașul dreapta bosniac, unul dintre jucătorii de bază ai lui Dan Petrescu, mai ales în cupele europene, devenise indisponibil, dar ardelenii au anunțat târziu acest lucru.

Susici s-a accidentat la ultimul amical din Spania, 3-2 cu Emelec, însă pe moment nu a simțit că ar avea o problemă. A rămas pe teren până la final. Apoi, jucătorul a avut două zile libere și tot nu a anunțat că ar avea ceva. Și-a dat seama după trei zile, la antrenamnet, când a vrut să facă flotări. Radiografia a relevat o fractură la antebrațul stâng!

A fost operat, i s-a pus o tijă și va fi indisponibil 6 săptămîni, el urmând să revină abia în play-off.

Conducerea de la Cluj a ținut totul secret, așteptând ca Manea să își rezilieze contractul cu FCSB. "Dacă CFR ar fi anunțat că Susici lipsea așa de mult, cei de la FCSB nu i-ar mai fi dat drumul lui Cristi, că știau că îl vor și ardelenii. Așa, clujenii au așteptat și au reușit să îl ia și pe Manea, care a fost trecut și pe lista UEFA", au confirmat surse din anturajul grupării din Gruia. Pe acel post, pe lângă Manea, CFR mai are varianta Denis Ciobotariu sau impovizația Andrei Burcă.

CFR Cluj - Sevilla // VIDEO Dan Petrescu a explicat de ce Alexandru Chipciu și George Țucudean au rămas în afara lotului: „N-am făcut ce am vrut!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
parpalache
parpalache  •  08 Februarie 2020, 19:19

CFR nu intamplator face performanta!Profesionisti si jucatorii si antrenorul si conducatorii!Nu transpira nimic de la ei!Spre deosebire de Dinamo,la care se adevereste vorba aia:"Vorba multa,saracia omului"!Ba Nistor,ba Prunea,chiar si Negoita-au tot"dat din casa",ca sunt pe marginea prapastiei cu banii!Au castigat ceva cu asta?Cum naiba sa castige!Era la mintea cocosului ca vor pierde!L-au dat pe Nistor sub pret-inca Rotaru a fost cumsecade ca le-a dat si atat,ca l-ar fi luat si cu 50 de mii-apoi l-au dat si pe Ciobotaru cu 150 de mii!Ca o echipa de liga a 2-a!Au ajuns de rasul ***!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  08 Februarie 2020, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  08 Februarie 2020, 15:33

Becali, cel mai bun patron din istorie.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează