FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1

Ei au adus titlul în Gruia » Cine au fost cei mai buni în CFR Cluj - Universitatea Craiova

FOTO: Raed Krishan +34   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 07:11 / Actualizat luni, 16 mai 2022 08:48

CFR Cluj irosit „assistul" oferit de FCSB, care n-a învins sâmbătă pe Voluntari (2-2), și a cucerit al 8-lea titlu din istorie, ultimele 5 consecutive, după 2-1 cu Universitatea Craiova.

Formația din Gruia a eliminat rapid orice emoție. După 2 minute, Boateng a deschis scorul, iar clujenii aveau deja o mână pe titlu. Imediat după pauză (57), Debeljuh a mărit avantajul clujenilor, ducând scorul la 2-0. Golul lui Mateiu (61) nu a aprins meciul, iar clujenii nu au avut emoții pe final. 

De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!
EDITORIAL
De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!

Mijlocul lui CFR Cluj a dominat terenul în meciul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj și-a securizat victoria grație celor trei mijlocași: Deac, Boateng și Bordeianu. Aceștia, alături de Debeljuh, au fost cei mai buni jucători de pe teren, fiind notați cu 7 de Gazeta Sporturilor.

Din formația lui Dan Petrescu, doar Petrila și Omrani, intrați în minutul 62, au jucat sub media echipei, fiind notați 5.

6a primit Dan Petrescu, antrenorul lui CFR cluj. Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Craiovei, a luat 5

Notele oferite de GSP după CFR Cluj – Universitatea Craiova

Ei au adus titlul în Gruia » Cine au fost cei mai buni în CFR Cluj - Universitatea Craiova

A fost un meci cu intensitate maximă. Trebuie să găsesc eu ceva tot timpul, dar golul primit m-a supărat, chiar când voiam să fac două schimbări am primit gol. Nu aș fi vrut ca în partidele astea să primim gol, așa se arată forța unei echipe, când nu primește gol. Principalii artizani sunt jucătorii. Când m-am întors la CFR am zis că un titlu nu îl câștigă antrenorul, ci toată lumea, însă doar antrenorul îl pierde. Vreau să le mulțumesc fanilor fantastici, ne-au împins de la spate. Condițiile de la club au fost excelente, patronul, președintele, asistenții mei, vreau să le mulțumesc pe această cale, să îi felicit. Toți cei care au fost lângă echipă. S-a dovedit că suntem o familie. Nu e ușor să câștigi 5 campionate la rând. Ca antrenor sunt într-o echipă care câștigă trofee. Ca jucător am fost la fel. Aștept să fiu criticat de astăzi încolo așa cum am fost de când sunt antrenor aici.

Am fost făcut praf și pulbere non-stop, dar medalia e aici, la mine. Ceilalți vorbesc și eu câștig trofee. Am câștigat cu Urziceni și CFR, dar se uită foarte repede. Mi s-a cerut demisia, mi s-a spus că nu jucăm nimic. Îi felicit pe cei care dau declarații despre mine așa ușor. 

Sunt un antrenor și un om care a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viața, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor, uitați-vă, fac lumea fericită! În continuare voi fi criticat, asta este realitatea... Totuși, nu merit acest tratament pe care-l primesc în România 
– Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO CFR Cluj este din nou campioană

Citește mai multe știri din Liga 1:

Best of the best! Dan Petrescu, la un titlu de recordul absolut + doi jucători-simbol de la CFR Cluj, lângă Lăcătuș, Lucescu sau Tudorel Stoica

Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
legio.sud
legio.sud  •  16 Mai 2022, 12:27
Postat de sakamoto pe 16 Mai 2022, 11:31

radu petrescu nota 7? Si nota 1 era prea mult. A dat liber la faulturi sudistilor, in schimb pt clujeni a oferit cartonase galbene la faulturi usoare. Impartial nu gluma.

Zau mă , debellujh are talent nu ?

sakamoto
sakamoto  •  16 Mai 2022, 11:31

radu petrescu nota 7? Si nota 1 era prea mult. A dat liber la faulturi sudistilor, in schimb pt clujeni a oferit cartonase galbene la faulturi usoare. Impartial nu gluma.

vasileroaita
vasileroaita  •  16 Mai 2022, 08:57

Inca nu a spus Meme pe cine a transferat CFR de la CSU?! Doarme, la ora asta?! A sarbatorit infrangerea?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează