FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrescu anunță cine va fi portarul titular la CFR Cluj: „Am mare încredere”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 13:52 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 14:34

Dan Petrescu și CFR Cluj au plecat spre Erevan, pentru meciul cu Pyunik. Antrenorul a dezvăluit cine va fi titular în poartă.

  • Pyunik - CFR Cluj, în prima manșă a turului 1 din Liga Campionilor, se joacă marți, 5 iulie, de la ora 19:00.
  • Partida se va disputa la Erevan și va putea fi urmărită în format LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

După cum a anunțat Gazeta Sporturilor, Florin Niță a refuzat oferta lui CFR Cluj, astfel că Dan Petrescu spune că va miza în sezonul viitor pe Cristi Bălgrădean (34 de ani) și Răzvan Sava (20). O altă variantă ar fi croatul Karlo Letica (25).

CFR Cluj, gata de primul meci oficial al sezonului » Ce prim „11” pregătește Dan Petrescu în duelul cu Pyunik
PYUNIK - CFR CLUJ
CFR Cluj, gata de primul meci oficial al sezonului » Ce prim „11” pregătește Dan Petrescu în duelul cu Pyunik

CFR Cluj mizează pe Bălgrădean și Răzvan Sava

Noul portar e Bălgrădean. El va apăra. Am mare încredere în el şi în Sava. Altceva nu pot să vă spun. Nu aștept pe nimeni în momentul de faţă. 

Eu sunt foarte mulţumit de Bălgrădean şi Sava. Au apărat foarte bine în pregătiri. Chiar dacă vine un băiat bun, mai vreau altul. Aşa sunt eu făcut. Cred că orice antrenor bun îşi doreşte mereu să apară altceva, un jucător bun”, a spus Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu: „Pyunik ar fi în play-off în România”

Petrescu a studiat jocul campioanei Armeniei, o echipă pe care a descris-o în stilul său, hiperbolizând-o ca pe toate adversarele cu care urmează să joace: 

„Am văzut ultimele cinci meciuri din campionat ale lui Pyunik. Echipa conține mulți străini, cred că e un singur armean, portarul naționalei, în rest sunt brazilieni, portughezi. Va fi ca un meci cu oricare formație de play-off din România, cam acesta e nivelul lui Pyunik, așa că nu putem să subestimăm un adversar care chiar este valoros. 

Toată lumea crede că e un adversar din Armenia și că va fi ușor pentru CFR, dar în niciun caz nu va fi așa!”.

Dacă va trece de armeni, CFR o va întâlni în turul al doilea pe învingătoarea dintre Dudelange, din Luxemburg, și KF Tirana, din Albania.

Petrescu crede în continuare că accesul în grupele Champions League ar constitui o minune: „Am vorbit cu Natkho (n.r. - mijlocaș israelian fost la PAOK, la ȚSKA Moscova și la Olympiakos), de la Partizan, mi-a zis că Steaua Roșie se chinuie să ajungă în grupele Champions deși are un buget de 50 de milioane de euro. Partizan are 15 milioane de euro. Ar fi ceva incredibil să ajungem în grupele Ligii Campionilor, un vis!”.

VIDEO Totul despre Pyunik - CFR Cluj

Citește și: 

Ofertă de 2.000.000 € pentru o vedetă de la CFR » Nelu Varga a răspuns pe loc

Dan Petrescu, tranșant înainte de Pyunik - CFR Cluj: „Fotbalul românesc e un dezastru. Ei sunt favoriți!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
jabs
jabs  •  05 Iulie 2022, 07:47
Postat de vasileroaita pe 04 Iulie 2022, 20:14

Cu Bosnia, Niță a respins o minge în față și am luat gol. După mintea ta lipsa, Niță a fost cumpărat de adversar, nu-i așa?!

A gresi e omeneste. Dar cand se dovedeste ca esti vandut e altceva.

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Iulie 2022, 20:14
Postat de iosif_2022 pe 04 Iulie 2022, 14:51

Puf Vălgrădean aka Iuda din Gruia e un gafeur de serviciu

Cu Bosnia, Niță a respins o minge în față și am luat gol. După mintea ta lipsa, Niță a fost cumpărat de adversar, nu-i așa?!

Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  04 Iulie 2022, 17:57
Postat de tororosso pe 04 Iulie 2022, 14:51

Un individ fals și perfid acest Bursuc . Acuma Bălgrădean este din nou titular și bază dar Bursucul nu de mult la tras pe dreapta luând-ui permisul de portar și la obligat a face bătături la șezut . Alba-Neagra acest pseudo antrenor înfumurat și bocitor . Sperăm a nu primi o căruță de goluri de la armeni .

Vrei, nu vrei, bea, Grigore, aghiasmă! Dacă Niță a refuzat CFR-ul, iar cel de la Voluntari e prea scump, Petrescu și-a amintit brusc, instantaneu și dintr-o dată că Bălgrădean e bun! Asta pentru că n-a avut încotro!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează