FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-0

CFR Cluj - Sepsi 1-0 // Patronul lui Sepsi, după calificarea în play-off: „Cupe europene? Nu avem lot acum”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 22:32

CFR Cluj - Sepsi 1-0 // Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, crede că echipa sa nu poate face față în cupele europene. A vorbit și despre investiția Guvernului maghiar în echipa covăsneană. 

Ar fi un vis să mergem în play-off. Dar eu nu cred că anul acesta putem ataca participarea în cupele europene. Nu știu ce s-ar întâmpla dacă am ajunge acolo. Dar acum nu sunt nici bani și nu avem nici lot de cupe europene”, a zis patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi

...despre investiția guvernului maghiar: „Nu am primit niciun ban în plus de la Guvernul maghiar pentru calificarea în play-off și nici nu vom încasa ceva în plus. Noi avem o cotă parte pentru academie, dar nu crește și nu scade nimic în funcție de performanțele primei echipe.

N-are nicio legătură. În fiecare lună noi facem decontul pentru banii pe care îi cheltuim. Îi investim în infrastructură. Academia de fotbal e pentru România, în România. Nu există niciun fel de discriminare. Am depus un proiect la Guvernul maghiar care ne-a fost acceptat. E păcat că Guvernul român nu poate investi”, a zis Laszlo Dioszegi. 

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  04 Martie 2019, 09:59

Daca veti juca in continuare fotbal pe dreptunghiul dedicat, veti constitui un exemplu pt multe dintre celelalte echipe din primul esalon. Felicitari !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează