FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-1

CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // Alin Minteuan îl contrazice pe Neagoe: „I-am bătut de 3 ori, să fim serioși” + Bagă jucătorii în ședință: „Vom discuta în vestiar!”

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 22:25

CFR Cluj s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1. Alin Minteuan a ajuns la 4 victorii consecutive pe banca clujenilor și pare din ce în ce mai stăpân pe situație. 

„Mă bucur că ceea ce am exersat la antrenamente a fost pus în practică, cum a fost și pasa primului gol, din secunda 20. Am avut câteva probleme în defensiva, dar nu vreau să le spun acum. Vom discuta cu siguranță în vestiar. Totul va rămâne în interioul echipei.

Culio este un jucător agresiv, nu neapărat acum, așa a fost dintotdeauna. Își dorește foarte mult să aibă reușite, să iasă în evidenșță. Câteodată exagerează. Nu am văzut reluările, dar au fost niște faze care au fost judecate altfel”, a analizat Minteuan partida la Look TV. 

„I-am bătut de 3 ori, să fim serioși”

Eugen Neagoe a declarat la final că CFR Cluj a avut din nou șansa de partea sa. (Detalii AICI) Antrenorul clujenilor a oferit o replică tranșantă. 

„Când joci de 3 ori și câștigi toate meciurile, nu cred că se mai pune la îndoială valoarea. Să fim serioși. Nu au avut nicio ocazie în prima repriză. Am făcut 1-0, apoi am mai avut ocazii de a marca. Așa s-a spus despre noi și cu Iași, că am șutat o singură dată. Am avut om în minus 70 de minute, iar ei n-au avut vreo ocazie.

Nu mă interesează ce face FCSB, ce diferență e între noi. Cât timp noi câștigăm, nu mă interesează altceva. Sper să continuăm seria asta cât mai mult”, a declarat Minteuan la Look TV. 

Vezi și: 

CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // VIDEO Start excelent de play-off pentru campioana en-titre! A treia victorie cu Sepsi în două săptămâni și 5 puncte avans față de FCSB

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Martie 2019, 10:06

Minteuan ai grija la mercenarii condusi de Camora,el sta la panda si cand nu le faci pe plac vor fi asmutiti pe tine si intreaga echipa.

knuty
knuty  •  10 Martie 2019, 10:04

Minteoan nu un antrenor cu vare poti castiga campionatul!!!Dar cand ajung la conducere indivizi ca Stanciu sau Bilasco(doi neica nimeni) asta e rezultatul!!Minteoan asta e de nivelul lui Lacatus sau Ilie Dumitrescu care in afara de "HAIDE BA "nu stiau nimic!!

cj666
cj666  •  10 Martie 2019, 08:22
Postat de andrei.f pe 10 Martie 2019, 04:20

Problema e alta, CFR nu mai joaca cu echipe unguresti. Rezultatul se va stabili pe teren !

Dupa logica ta fece fecesebehe he he ar trebui sa nu mai joace cu jumate din echipele din liga pe motiv de cumetrii si valize....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează