FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 3-1

CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // Mesajul transmis chiar pe teren de George Țucudean „centralului” Sebastian Colțescu

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 22:25

CFR Cluj s-a impus în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1. George Țucudean a marcat în secunda 20 a partidei, dar nu a terminat partida pe teren din cauza unei mici accidentări.

„A intrat din nou mingea în poartă, sper să tot intre. Mă bucur că am marcat. Nu e ok ce s-a întâmplat după. Am luat gol prea ușor. Aveam mingea și am fost mult prea relaxați. Mă bucur că sunt lăudat, eu încerc să joc și să mă pregătesc cât mai bine. Momentul meu bun a venit la 27 de ani, putea să vină mai repede. 

Am fost schimbat, am spus încă de la pauză că mă doare piciorul. Doctorii mi-au spus să ies, nu avea sens să continui pe teren”, a declarat Țucudean pentru Look TV. 

Colțescu, inamicul tuturor

Sebastian Colțescu s-a consacrat drept un arbitru cu o atitudine rece față de jucători. Golgeterul campioanei a comentat modul în care acesta conduce partidele.

„I-am spus lui Sebastian Colțescu să ne lase să jucăm mai liber pentru că ne dă galben la fiecare contact. Am protestat, am luat galben, asta e”, a adăugat Țucudean.

9 cartonașe galbene a arătat Colțescu în partida de astăzi. Două au fost „dublate”, eliminându-i pe Culio și Mensaj

 

Vezi și: CFR CLUJ - SEPSI 3-1 // 3 idei după prima victorie a CFR-ului din play-off: de la rafinamentul lui Țucudean, până la punctul vulnerabil și șansa uriașă a lui Minteuan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  10 Martie 2019, 08:39

Sebastian Colțescu ar fi bine să mai stea și pe acasă. Ar face un mare bine fotbalului. Să-i ia cu el(eventual, la pescuit)pe ăla ce fluieră mereu contra tinerilor de la Viitorul și nu dă niciun cartonaș celui ce voia să-i rupă piciorul lui Ianis), sau pe ficiorul lui nea Avram, tinerelul ce îi sprijină echipa celui bos cu mulți bani, de câte ori îi fluieră. Dar Colțescu face ce-i trece prin cap, crezându-se principalul jucător de pe teren. Și astăzi, mai că ar fi dat galben la toți cei 22 de jucători. Ca să rămână doar dânsul curat. Deși deseori fluiera aiurea-n tramvai.

fabius_2014
fabius_2014  •  10 Martie 2019, 08:34
Postat de sakamoto pe 10 Martie 2019, 02:05

Hotzescu a suflat pt PSD Craiova. Cit mai multe cartonashe galbene si roshii adversarilor prazarilor. Misiune indeplinita. Ia sa acorde un suflator atitea cartonashe prazarilor, ce mai taraboi! Iar suflatorul in cauza rastignit.

Cartonasele galbene date de Coltescu ajuta in primul rand FCSB .

martinpen
martinpen  •  10 Martie 2019, 08:07

"„I-am spus lui Sebastian Colțescu să ne lase să jucăm mai liber pentru că ne dă galben la fiecare contact. Am protestat, am luat galben, asta e”, a adăugat Țucudean." Tucule, ai luat galben in min 23, pana la tine n-a mai luat nimeni galben, ce naiba vorbesti tu cu arbitrul pe teren? previziuni astrale? Stiai ca CFR va lua galben in min 60, de-aia ai vociferat in min 23?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează