FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 2-0

Bergodi o ia tare pe CFR: „N-au fost extraordinari! În primele 20 de minute doar noi am jucat”

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, nu face o tragedie după eșecul din Gruia. +49   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, nu face o tragedie după eșecul din Gruia.

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 22:45 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 22:48

CFR Cluj a învins-o pe Sepsi, scor 2-0. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, nu face o tragedie după eșecul din Gruia.

Programul complet al etapei #13

Două faze fixe au decis jocul. Se putea face mai mult în seara asta, nu mi s-a părut extraordinară CFR. Până să ne dea primul gol, jucam numai noi! Problema noastră e de încredere, nu avem forță mentală. Totuși, azi n-am jucat rău și acum ne gândim la meciul de Cupă cu Craiova, e foarte important.

Meciul ăsta ne apropie de ceea ce vrem să facem pe teren, nu le pot reproșa nimic jucătorilor, portarul nostru nu a apărat decât vreo două șuturi. Nu e o tragedie, nu contam pe acest meci foarte mult.

Am nevoie de timp pentru a-mi pune amprenta, însă în România știți că nu există răbdare”, a declarat Bergodi la final.

Arată bine CFR-ul, e punctul lor forte organizarea de joc pe faza defensivă. Dan Petrescu pune mare accent pe faze fixe, apropo de primul gol, iar penalty-ul zic eu că a decis jocul 
Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”

CFR Cluj - Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă!

„Feroviarii” nu aveau amintiri tocmai plăcute de la ultimul meci direct. Sepsi câștigase în Gruia în primăvară, însă covăsnenii sunt de nerecunoscut față de acea perioadă. Degringolada din jocul echipei nu s-a schimbat nici după venirea lui Bergodi, astfel că CFR a avut de îndeplinit o simplă formalitate

Campioana a deschis scorul în minutul 24, prin Rachid Bouhenna, algerianul marcând cu capul în urma unei faze fixe executate de Deac. 

Victoria a devenit o certitudine în minutul 53, când „veteranul” Emmanuel Culio a înscris primul gol de la revenirea în Ardeal. Argentinianul a executat slab un penalty, însă mingea a ricoșat norocos din Niczuly, iar faza s-a încheiat cu gol. 

CFR Cluj se distanțează din nou față de Craiova și FCSB

+45 FOTO

Eliminarea lui Bordeianu, care a văzut două „galbene” în două minute, nu a afectat prea mult jocul CFR-ului. Campioana a închis jocul și a securizat cele trei puncte, atât de importante pentru viitorul incert al lui Dan Petrescu. CFR are opt puncte peste Universitatea Craiova și nouă peste FCSB, dovada că, deși în criză de formă, ardelenii tot sunt capabili să ducă pe picioare lupta pentru titlu.

21 de goluria marcat Culio pentru CFR, cel de luni seară fiind primul de la revenirea în Gruia, ultimul înscriindu-l pe 21 decembrie 2019, într-un 4-0 în deplasare cu FC Voluntari, din penalty

Emoții cu Niczuly

În minutul 21, la un duel aerian între portarul Roland Niczuly și mijlocașul Ciprian Deac, jucătorul ardelenilor l-a lovit cu umărul în față pe adversarul său, imediat după ce acesta prinsese mingea. 

Goalkeeperul a căzut amețit la pământ, rămânând nemișcat și provocând reacția imediată a arbitrului Andrei Chivulete, care a cerut intervenția echipei medicale. După un minut de îngrijiri, Niczuly și-a revenit, dar foarte repede, la prima fază în careul său, a încasat golul din partea lui Bouhenna, fostul său coleg.

Citește mai multe știri: 

EXCLUSIV De ce nu mai domină CFR Cluj Liga 1? Explicațiile unei prăbușiri anunțate: „Uitați-vă la echipele mari din Europa, unde mai vedeți așa ceva?

Patronul de la FCSB s-a „sucit”: „Am discutat ieri cu Gigi Becali, vorbea numai la superlativ despre Edi Iordănescu”

FCSB, 0-3 la „masa verde” în Cupă? Mihai Stoica anunță: „Avem focar! Nu putem juca nici meciul de Cupă cu Voluntari” » Cine sunt ultimii depistaţi pozitiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rocky5
rocky5  •  26 Octombrie 2021, 15:02

Un fel de a spune "luați-i de pe mine că-i omor!:)))

c23665
c23665  •  26 Octombrie 2021, 09:58

Bergodi a fost un mare jucator! Si e un antrenor decent! Dar ma mir ca el, un italian, nu intelege... o victorie in stil italian!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează