FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Transfer blocat de ordinul Ministerului Sportului? CFR Cluj ar dori să renunțe la el, dar se teme de noua regulă pe care vrea s-o impună Novak

Sergiu Buș, numărul 99 // FOTO: Imago
Sergiu Buș, numărul 99 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 12:32 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 13:20

CFR Cluj ar vrea să scape și de atacantul Sergiu Buș (29 de ani), dar mutarea ar putea fi blocată de ordinul dat de Eduard Novak, ministrul Sportului, care prevede obligativitatea unei ponderi de cel puțin 40% a sportivilor români la toate competițiile intercluburi.

Bogdan Apostu, impresarul vârfului lui CFR Cluj, a dezvăluit că există negocieri pentru transferul lui Buș, dar totul depinde de modul în care se va aplica ordinul Ministerului Sportului.

Plecarea lui Sergiu Buș de la CFR Cluj poate fi blocată de ordinul Ministerului Sportului.

„El avut o accidentare care l-a împiedicat să joace. Acum suntem în discuții și există posibilitatea să plece până la finalul perioadei de transferuri. 

Trebuie să vedem ce se întâmplă cu regula asta. Dacă se va implementa, e posibil să rămână”, a spus Apostu la emisiunea „Liga DigiSport”.

300.00 de euroe cota lui Sergiu Buș, potrivit transfermarkt

Crescut la juniorii lui CFR Cluj, Buș s-a întors la formația antrenată de Dan Petrescu în ianuarie, de la Seongnam FC (Coreea de Sud). A bifat doar 4 partide în sezonul trecut, niciuna în play-off. 

De-a lungul carierei, Buș a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, FCM Tg. Mureș, Gaz Metan, Corona Brașov, ȚSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra, Levski Sofia și FCSB.

Bursa transferurilor la CFR Cluj

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Mistrati (Randers), Brucici (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK), Betancor (Farul)
  • REVENIRI: Carnat (Rapid), J. Rodríguez (Dinamo), D. Rusu (Chindia), Butean (Chindia), D. Ciobotariu (FC Voluntari), I. Rus (Ripensia)
  • PLECĂRI: Hindrich (Kisvárda), Fl. Ștefan (Rapid), V. Costache (Rapid), D. Paraschiv (Hermannstadt), Sigurjónsson (liber), Omrani (liber), Susici (liber), Dimitrov (Hajduk Split), Cr. Neguț (Chindia), D. Ciobotariu (Sepsi), Daniel Neguț (Chindia), Bouhenna (FCSB), Chipciu (liber)

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Pyunik Erevan

Citește și: 

De ce a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj » Detalii de la negocieri: „A fost o ofertă fabuloasă”

Miza: minimum 5 milioane de euro » De ce a sacrificat Petrescu Supercupa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  11 Iulie 2022, 16:57
Postat de valentindragobete pe 11 Iulie 2022, 13:41

Păi, nu era un nene la chefereaua cu dînci, unu' care vorbește ca vechii secretari cu propaganda la pcr adică fără să zică mai nimic, care se dădea mare că chefereaua cu dînci n-o să respecte "odiosul" ordin ?

Bubui....

valentindragobete
valentindragobete  •  11 Iulie 2022, 13:41

Păi, nu era un nene la chefereaua cu dînci, unu' care vorbește ca vechii secretari cu propaganda la pcr adică fără să zică mai nimic, care se dădea mare că chefereaua cu dînci n-o să respecte "odiosul" ordin ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close