FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-2

A dat gol, apoi a surprins la interviuri: „Foarte slab, începând cu mine!”

Ștefan Baiaram, cu mască // foto: Facebook @ Universitatea Craiova +11   FOTO
Ștefan Baiaram, cu mască // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 23:18 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 23:22

Ștefan Baiaram (21 de ani) a înscris golul de 0-1 în CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2, dar la interviuri și-a turnat cenușă în cap, afirmând că „am jucat foarte slab în prima repriză”.

Ștefan Baiaram a fost integralist astăzi în Gruia, reușind să-și lase amprenta pe tabelă, marcând golul de 0-1. Ștefan este într-o formă excelentă, cu 5 goluri în ultimele 5 etape, dar nu a fost mulțumit de felul în care s-a mișcat în prima repriză a meciului, dominată autoritar de CFR Cluj.

Gică Hagi a sunat în direct, supărat pe Rotaru: „Să nu uite, să nu uite! Lipsă CRASĂ de respect”
PLAY-OFF
Gică Hagi a sunat în direct, supărat pe Rotaru: „Să nu uite, să nu uite! Lipsă CRASĂ de respect”

Baiaram a înscris în CFR Cluj - Universitatea Craiova, apoi a surprins la interviuri

„Este o victorie foarte importantă pentru noi, începem cu dreptul acest play-off, chiar dacă în prima repriză nu am arătat foarte bine, începând cu mine. Am făcut un meci foarte slab, chiar dacă am înscris. Dar ne bucurăm că în a doua repriză am intrat foarte bine și am luat cele 3 puncte.

CFR este o echipă bună, experimentată. Noi nu am fost în joc în prima repriză, am făcut multe greșeli individuale”, a afirmat Baiaram la DigiSport.

Referitor la faptul că este nevoit să joace cu mască după fractura de piramidă nazală suferită în meciul cu Rapid de pe 4 martie, Baiaram a admis că „mi-a fost destul de greu la început, nu puteam să mă orientez foarte bine, nu vedeam tot terenul, mă mișcam destul de greu”.

„Încerc să mă obișnuiesc de la meci la meci, dar sper să nu o țin foarte mult. Muncesc în fiecare zi cât mai mult, sper să continui pe acest drum ascendent. Ăsta este obiectivul”, a adăugat decarul „juveților”.

Momentan suntem departe de titlu, nu ne gândim. Fiecare intră în vacanță, unii băieți merg la națională. Când ne vom reîntâlni, ne vom gândi la următoarea etapă.

Laurențiu este un portar foarte bun, știm ce poate. Ne-a ajutat în fiecare etapă și sper să o țină tot așa, avem mare nevoie de el.

- Ștefan Baiaram, extremă CSU Craiova

Tot despre CFR Cluj - Craiova:

Ce s-a întâmplat după CFR - Universitatea Craiova » Balaj n-a avut curaj să intre în loja lui Varga: „Eram nervos, nu știu cum reacționam”
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2
Ce s-a întâmplat după CFR - Universitatea Craiova » Balaj n-a avut curaj să intre în loja lui Varga: „Eram nervos, nu știu cum reacționam”
Adrian Mutu și-a dojenit un fotbalist: „Nu voi spune nimic la cald, e și el supărat”
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2
Adrian Mutu și-a dojenit un fotbalist: „Nu voi spune nimic la cald, e și el supărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  17 Martie 2024, 10:25

Eu știu ca este slab! Și în primele minute chiar au fost de groază, nu se lega nimic. Acest antrenor în loc sa vorbească numai tâmpenii, trebuie sa rezolve asta. Craiova aproape mereu ia goluri în prima repriză. Și am văzut aseară ca avem apărare foarte bună dacă ști să-i pui pe teren. Nu trebuie să ajungem aici, nu trebuie sa mai dam șansă echipelor sa ne conducă. Atacul este slab, încercăm cu Ivan care este o fantomă. De multe ori nici nu exista pe teren, și îl întreb pe rotaru. Cat ne mai chinuie cu Ivan? Oare nu este suficient, el are perioade cand merge bine, dar și perioade destul de lungi în care strica tot în echipă

FlashGordon
FlashGordon  •  17 Martie 2024, 00:03

unde-i prostul de observator federal sa vada de ce bairam este cotat de 4 ori mai putin decat octavian popescu. si el recfunoaste ca este slab.bairam spune despre bairam ca este slab. qed.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează