FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA 2-1

FOTO Cum arată jucătorii de la UTA după meciul cu CFR Cluj » Verdict în direct: „Trebuia dat penalty pentru arădeni”

Articol de , - Publicat joi, 02 martie 2023 19:44 / Actualizat joi, 02 martie 2023 20:50

După 1-2 cu CFR Cluj, doi dintre jucătorii de la UTA Arad au ieșit șifonați: Marko Vukcevic și Stefan Milosevic.

La capătul unui meci tensionat, cu multe decizii controversate, cei doi jucători de la UTA au terminat meciul cu urme pe picioare.

Dan Petrescu, discurs halucinant după arbitrajul de la CFR - UTA: „Să-mi spuneți și mie o fază în care am fost avantajați”
CFR CLUJ - UTA 2-1
Dan Petrescu, discurs halucinant după arbitrajul de la CFR - UTA: „Să-mi spuneți și mie o fază în care am fost avantajați”

Cum arată jucătorii de la UTA după meciul cu CFR Cluj

În minutul 70, Lucian Rusandu a avut din nou nevoie de VAR pentru a întoarce o decizie. Maglica a avut o intervenție dură, cu talpa pe glezna lui Vukcevic, și inițial a văzut doar cartonașul galben. 

Cei din camera VAR au analizat faza, iar după câteva minute, Lucian Rusandu a mers la marginea terenului. A revăzut faza și a schimbat decizia, eliminându-l pe Maglica. Decizia a fost una corectă, atacantul lui CFR Cluj având o intrarea dură asupra adversarului, care nu a putut să mai continue meciul.

+5 FOTO

Fundașul dreapta nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Roger. Vukcevic s-a ales cu glenza umflată și cu urme la crampoanele lui Maglica.

Cum arată jucătorii de la UTA după meciul cu CFR Cluj » Verdict în direct: „Trebuia dat penalty pentru arădeni”
Glezna lui Vukcevic, după intrarea lui Maglica

Milosevic, cu urme după intrarea lui Răzvan Popa

În minutul 86, UTA a cerut penalty după un duel între portarul Răzvan Sava și Stefan Milosevic. Portarul lui CFR Cluj a atins mingea cu mâinile, între cei doi existând un contact la nivelul picioarelor.

După meci, jucătorul arădenilor s-a ales cu zgârieturi pe genunchi și pe tibie. Iar Helmut Duckadam, Marius Lăcătuș și Ionel Dănciulescu au căzut de acord, declarând că arbitrul trebuia să dicteze penalty.

Cum arată jucătorii de la UTA după meciul cu CFR Cluj » Verdict în direct: „Trebuia dat penalty pentru arădeni”

„Am văzut la meciul dintre Hermannstadt și FC Argeș că s-a dictat penalty la o fază asemănătoare. Portarul a boxat mingea, dar din inerție a lovit adversarul cu genunchiul. Dacă acolo s-a dat penalty, aici trebuie dictate două. Jucătorul primește îngrijiri, iar abitrul vede asta. Poate nu a văzut bine fază de prima dată, dar din moment ce jucătorul primește îngrijiri medicale... Dacă vede piciorul, poate își dă seama că e penalty”, a spus Duckadam în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

 „Văzând mai bine faza, și eu zic că e penalty”, a spus Lăcătuș, completat de Dănciulescu: „Și mie mi se pare penalty”.

Citește și:

Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!

Penalty scandalos dictat de arbitru în CFR Cluj - UTA + Gol anulat și eliminare dictată cu ajutorul VAR

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
Paksi
Paksi  •  17 Martie 2023, 16:56
Postat de dansy pe 03 Martie 2023, 15:19

Ești jalnic!

Inclin să cred că portarul nu putea să-l accidenteze in trei locuri deodată. Este o părere!

arnautull
arnautull  •  04 Martie 2023, 23:12
Postat de dansy pe 03 Martie 2023, 14:02

Pai când câștigi cinci campionate cu ajutorul arbitrilor de ce te miri ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  04 Martie 2023, 10:15
Postat de clubman pe 03 Martie 2023, 15:54

Prostane, ti-am mai citit cateva ineptii pe care le imprastii pe aici... Explica-mi, fraiere, cum se sanctioneaza atacul cu talpa la nivelul pieptului adversarului?! Documenteaza-te, dupa aia poti lasa croseta din mana si te poti apuca de macrame... Bucura-te, ai ajuns la un nivel superior...

Ai văzut alt meci!Ai văzut cum arată picioarele atacantului arădean!Crezi ca portarul vostru a lovit cu mâinile și a reușit sa-l accidenteze atât de grav pe arădean? Mare e grădina lui Dumnezeu!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close