FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 1-2

CFR CLUJ - VIITORUL 1-2 // Fotbaliștii CFR-ului au răbufnit: "Nu e nici vina lui Iordănescu, nici a lui Conceicao! Dumnezeu nu doarme"

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 23:27

Cunoscut drept un fotbalist care nu se ascunde după perdea, Mario Camora a tunat după înfrângerea campioanei împotriva Viitorului, 1-2, prima din Liga 1 din anul 2018.

Vizibil afectat de rezultat, dar și de tensiunile care se țin scai de gruparea feroviară, căpitanul CFR-ului a avut un discurs dur la flash-interviul după eșecul cu trupa lui Hagi, 1-2.

"Ne trezim, dar până atunci ne batem joc de noi, aveam meciul în mână, mai erau cinci minute și noi pierdem! Ce să mai zic, nu mai am nici cuvinte! A fost foarte greu după eșecul cu Dudelange, am vrut să câștigăm azi pentru a demonstra că a fost doar un accident, dar dacă cu Dudelange nu am avut meciul în mână, azi l-am avut și tot am pierdut. Dumnezeu nu doarme! E bine că vine pauza, dar noi în loc să le facem probleme altora, ne facem probleme nouă!

Întrebați-l pe patron sau pe președinte, dar Dumnezu nu doarme! Nu e vorba de antrenor, nici de Edi, nici de Conceicao, e vorba doar de noi, jucătorii. Nu știu dacă problemele vin de sus, nici nu mai știu ce să spun. Voi credeți că noi nu suntem afectați? De când se întâmplă anumite chestii, noi nu batem pe nimeni!", s-a dezlănțuit fundașul portughez, făcând aluzii la scandalurile interne care au lovit campioana. 

Eliminată din Europa și în spatele FCSB-ului în campionat, prăbușirea CFR-ului este vina jucătorilor, susține Camora:

"Avem șanse să fim campioni, dar cum am spus și după meciul cu Dudelange, toți, de la femeia de serviciu până la conducători, trebuie să fim pe același drum. Acum nu mai știu dacă suntem pe același drum! Noi suntem principalii responsabili, jucătorii, pentru că noi suntem pe teren".

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - Viitorul 1-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
701765326683751
Hatis Liviu  •  03 Septembrie 2018, 15:21

Știți cine ascunde căciula și apoi tot el zice ca a găsit-o. Mureșan, dații vreo doi, trei ani de repaus și o sa vedeți cum merg lucrurile... valabil și ptr Becaliout cu Mm.

mickey13
mickey13  •  03 Septembrie 2018, 10:57
Postat de dinamo_fan pe 03 Septembrie 2018, 00:11

e vorba si de antrenor. Mister Dan nu ar fi permis delasarea asta.

100% de acord! Petrescu nu s-ar fi injosit, tocmai de aceea a spalat putina cand si-a dat seama ca il dottore Muresan incearca sa-si faca loc in fata...

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  03 Septembrie 2018, 08:59

Ce ai mai Camera cu biata femeie de serviciu !?? Ce joacă și ea la voi in echipa !??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează