FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Gică Hagi iese din defensivă după înfrângerea de la Cluj: „Ce să fac, să mă dau la o parte?”

Gheorghe Hagi // FOTO: Arhivă GSP
Gheorghe Hagi // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 21:42

Viitorul a pierdut cu CFR Cluj, 1-3, iar speranțele lui Gigi Becali că FCSB mai poate conta în lupta pentru titlu au suferit o pierdere grea. 

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a scos în evidență în această seară faptul că echipa pe care o patronează și o antrenează și-a apărat corect șansele cu FCSB (n.r - 2-1 și 1-1 în play-off) și cu CFR Cluj (0-1 și 1-3 în play-off).

„Aici în ţară, întotdeauna lucrurile sunt legate de vecinul. În viaţă depinzi de tine, nu de vecinul. Vecinul, niciodată, doar să-l saluţi, doar să vorbeşti! Tot timpul la noi, în fotbalul nostru, unul joacă pentru celălalt, altul se duce şi joacă cu celălalt. Ce să fac, să stau să mă dau la o parte?

Sau dacă eu câştig cu unul sau cu celălalt, Hagi ba e cu unul, ba e cu celălalt. Mentalitatea noastră este să câştigăm! Restul e o poveste, creată aici în România. Mentalitatea noastră este să învingem, pentru că Viitorul nu este o echipă care şi-a anunţat intenţiile la titlu. Suntem o echipă mică cu cel mai mic buget din play-off. Avem medie de vârstă de 21 de ani, noi suntem mândri de ceea ce facem”, a explicat Hagi, la TV Telekom Sport. 

Hagi, ghimpe în coasta lui Becali

Umilit în trecut de Gigi Becali, Gică Hagi a fost cel care i-a deturnat FCSB-ului două din ultimele 3 titluri. În 2016-2017 i-a luat campionatul la fotofiniș, iar în actualul sezon ecartul de 5 puncte pe care FCSB îl are față de CFR a fost cauzat și de Viitorul.

Nu e pentru prima dată când Hagi e piedică principală pentru FCSB în drumul spre titlu. Acum doi ani, disputa a fost una directă între cele două cluburi, iar câștig de cauză a avut tot Viitorul, care a luat campionatul datorită rezultatelor directe din play-off, 3-1 și 1-1!

ANALIZĂ GSP » Gică Hagi a devenit marele inamic al FCSB-ului! Viitorul le-a luat roș-albaștrilor un campionat, iar acum direcționează titlul spre CFR Cluj

Vezi și: CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu a oferit două explicații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
stelbz
stelbz  •  01 Mai 2019, 14:06
Postat de valusca1969 pe 01 Mai 2019, 09:37

Se crede rege da e cel mai parsiv,joaca doar cand are interes si doar pentru cine vrea inteligenta lui,degeaba scoate tinere talente ca o sa moara doar talente dupa chipul si asemanarea lui.

Un blat PERFECT ! Ceva s-a intamplat la pauza intre cei doi mari prieteni : Gagi - Petrescu. O strategie de mare rafinament......: totul impotriva lui Becali ! Cum altfel se poate explica prestatia de dupa pauza a echipei lui Ianis(sters total, apatic, fara dorinta de juca) si a coechipierilor sai ? Pierderea mingii la orice preluare, pase numai si numai catre jucatorii clujeni, lasarea acestora sa faca ceea ce vor cu mingea....... Viitorul a trecut dupa pauza la un joc de echipa din Liga I de play offf, la un joc de liga a 4-a sau chiar de maidan.... : de cea mai mare rusine..... Este cel mai reusit BLAT facut de catre cei doi antrenori, necontestat de catre ..."specialisti" !

valusca1969
valusca1969  •  01 Mai 2019, 09:37

Se crede rege da e cel mai parsiv,joaca doar cand are interes si doar pentru cine vrea inteligenta lui,degeaba scoate tinere talente ca o sa moara doar talente dupa chipul si asemanarea lui.

ardeleanu132
ardeleanu132  •  01 Mai 2019, 09:07

Fcsb-iștii au uitat că "rivalul" Hagi a fost cel care l-a angajat pe Becali la academie pentru a scăpa de pușcărie. FCSB = ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează