Comentarii (21)

corectu  •  13 Februarie 2020, 13:44

Conținutul articolului pornește de la realități evidente.Statisticile spun totul.Hagi a fost ajutat de G.B.cu sume considerabile din transferuri și a fost salvat de la retrogradare.Hagi trebuia să fie recunoscător,Viitorul trebuia să joace cu aceeași determinare în meciurile cu CFR ca și în meciurile cu Steaua. Cred că Viitorul(Gică Hagi)merită o lecție.Să fie lăsat în afara play-off-ului.Poenaru poate,dacă...vrea.

 •  13 Februarie 2020, 13:36

play-offul ,sau "mica cooperativa",trebuie sa dispara ! se poate face liga 1 grupa 1-8 si liga 1 grupa 9-16 ! iar grupa 1-8 sa se imparta iar in 2grupe,ca la handbal,castigatoarele joaca semifinalele,apoi finala si gata cu blaturile,dar cine a avut grija sa-si planteze oamenii in toate forurile conducerii-frf,cca,anad,si alte comitii vrea un fotbal curat ?! cunoastem raspunsul !

 •  13 Februarie 2020, 13:32
Postat de norby07 pe 13 Februarie 2020, 12:47

Articol marca gigisport ????. Ba la voi articolele despre CFR 90% e ceva negativ (poate si mai mult), iar despre wcsb 80% (poate si mai mult) ceva pozitiv. Nu va e putin rusine :D?

nu tinere,problema ta e ca te crezi mai destept decat esti ! dinamo(pe vremuri) si cfr(azi) actioneaza cu aceleasi metode cunoscute....sunt cei mai tari in jocuri de culise,mai precis si cand nu joaca bine sunt campioni.asta nu a fost la steaua si nici nu este la fcsb ! cand steaua juca prost,cu piti antrenor era pe locul 14,ai uitat ! fcsb,se numea fc spre b,la inceputul campionatului !!! mai mult decat atat,dupa cum vezi,formula asta cu play-intra cine trebuie,nu a fost aleasa la intamplare ! au gandit baietii dastepti ca fcsb intra cu 10 puncte avans in play-off...le reduc la jumatate 5,si apoi incepe mica cooperativa-vezi miriuta si sumudica care nu s-au ferit sa spuna ca fac alianta impotriva fcsb !!! cam atat !

norby07  •  13 Februarie 2020, 12:47

Articol marca gigisport ????. Ba la voi articolele despre CFR 90% e ceva negativ (poate si mai mult), iar despre wcsb 80% (poate si mai mult) ceva pozitiv. Nu va e putin rusine :D?

caoradea  •  13 Februarie 2020, 12:34
Postat de ares.123 pe 13 Februarie 2020, 11:40

Nu prea e teorie atata timp cat este sustinuta de statistica. Ciobanul, prin comportamentul lui arogant a reusit sa-si atraga antipatia tuturor...si suporta consecintele.

Hai sa vedem rezultatul prima data. Dar eu vorbeam de presa, care ar trebui sa fie obiectiv, profesionist, clar, nepartinitor etc. Ei sunt si formatori de opinie, ceea ce daca esti subiectiv, e destul de rau. Vorbesc de presa sportiva.

ares.123  •  13 Februarie 2020, 11:40
Postat de caoradea pe 13 Februarie 2020, 10:35

Teoria conspiratiei. Cand va juca oierul cu Viitorul o sa scrieti invers. Ieaiti si voi cu alte articole,mai documentate,mai interesante, mai profesionist. Lasati odata pestii in pace.

Nu prea e teorie atata timp cat este sustinuta de statistica. Ciobanul, prin comportamentul lui arogant a reusit sa-si atraga antipatia tuturor...si suporta consecintele.

dora  •  13 Februarie 2020, 11:27

CFRul a dat punct si celor de la Medias. Si probabil va da si Viitorului. Pt ca cele 2 echipe sa prinda play off ul. Acolo unde isi va recupera punctele.

Claude SH  •  13 Februarie 2020, 11:07

Viitorul lui Hagi nu mai are cum sa încurce pe Fcsb sau CFR, cred ca actualul lot a lui Hagi nu poate pune probleme celor doua echipe. De altfel, Viitorul e o echipa mai de play-out decât Gaz Metan sau Botoșani, care au loturi puternice. Din păcate Viitorul e play-out

whiteredarad  •  13 Februarie 2020, 11:02

In campionatul romanesc exista intelegeri premeditate. Problema este ca FCSB , in play off nu poate negocia cu CFR sau cu ASTRA si nivi vu Viitoril, doar Botosaniul iat fi "prietenul la nevoie". Asa ca r prefera in playoff Botosaniul si mediasul.si nu Viitorul, CFR ar prefera ca FCSB sa nu castige puncte fara prea mlta sudoare. De aia ar prefera in play off Viitorul si Mediasul, nu Botoasaniul. Acuma, lucrurile nu sint simple, iar Viitorul ar putea lua 1 punct la Cluj si sa bata Clinceniul , situatie in care ar ramane in play off. Totusi este greu sa mimezi jocul, desi de multe ori, in campionat Viitorul nu prea a pus mult suflet in meciurile cu ...FCSB. Complicata situatir !

jack_the_stripper  •  13 Februarie 2020, 10:45

Îmi închipui ce documentat, interesant și profesionist ar fi un articol de-al tău. I-ar da lacrimile Bursucului și i s-ar pune un nod în gât...

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează