Comentarii (21)
cneius  •  14 Februarie 2020, 22:07

"FCSB e încurcată de Viitorul în play-off de trei ani încoace..." - asta ca sa mai zica unii ca Viitorul e blat tot timpul !

andi_frunzescu  •  13 Februarie 2020, 21:12

Da,așa este.S-a salvat de la retrogradare in 2014 printr-o "omenie",a luat titlul în 2017 facand o "omenie"la Pitești cu clona ceseu 2013,acum vrea sa intre in playoff tot printr-o "omenie"?A luat titlul in 2017 profitând de un non-combat mizzerabil pus la cale de clona ceseu 2013 regizat cu o săptămână înainte când oficialii clonei anunțau că vor face blat la Pitești,declarând că doresc să piardă acel meci si vor face tot ce le stă în putință ca Viitorul să câștige acel meci.Ala a fost cel mai mare blat din istoria recentă a fotbalului românesc recunoscut de toți cei implicați.

4_3_3  •  13 Februarie 2020, 18:26

Bă, voi sunteți bolnavi. Mai rămâne să scrieți că Viitorul l-a calificat pe Dan Petrescu în 16-imile Europa League. Și să nu uitați de numeroasele transferuri făcute de Becali de la CFR, cam toate țepe: asta îi face, desigur, aliați. Ca să nu mai vorbim afacerile Botoșani-CFR: Bordeianu, Burcă, Golofca... Dar asta e, când fotbal nu prea vezi, încerci și tu să inventezi ceva, să-ți mai treacă plictiseala, nu-i așa? Mai bine vă apucați de negoțul de pește, cine știe, poate demonstrați mai mult talent.

Soos Vilmos  •  13 Februarie 2020, 15:47
Postat de Soos Vilmos pe 13 Februarie 2020, 15:45

Ca de obicei *** ***.

Sunteti atit de *** incit si cel mai inofensiv dulce va creaza cosmaruri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Soos Vilmos  •  13 Februarie 2020, 15:45

Ca de obicei *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Maria Bîrzu  •  13 Februarie 2020, 15:21

Articol scris de la Botosani. In urma cu 1 etapa , Botosani acuza ca Viitorul va fi avantajata, iar Luni ce sa vezi...penalty clar in min. 89 pt Hermanstadt, dar arbitrul lasa jocul !!!Problema este ca Hagi nu asculta de nimeni si ca a indepartat -transferat 11 jucatori in perioada- Iulie2019- Feb.2020(Baluta,Hagi,Dragus,Vana;Eric,Taru,Houri,Calacan,Filip,Matan,Cojocaru, chiar si Directorul Tehnic- Burchel!!) O echipa cu antrenor!!!!Daca pastra echipa defila... en fanfare.

1_0_1_0  •  13 Februarie 2020, 14:58
Postat de pe 13 Februarie 2020, 13:32

nu tinere,problema ta e ca te crezi mai destept decat esti ! dinamo(pe vremuri) si cfr(azi) actioneaza cu aceleasi metode cunoscute....sunt cei mai tari in jocuri de culise,mai precis si cand nu joaca bine sunt campioni.asta nu a fost la steaua si nici nu este la fcsb ! cand steaua juca prost,cu piti antrenor era pe locul 14,ai uitat ! fcsb,se numea fc spre b,la inceputul campionatului !!! mai mult decat atat,dupa cum vezi,formula asta cu play-intra cine trebuie,nu a fost aleasa la intamplare ! au gandit baietii dastepti ca fcsb intra cu 10 puncte avans in play-off...le reduc la jumatate 5,si apoi incepe mica cooperativa-vezi miriuta si sumudica care nu s-au ferit sa spuna ca fac alianta impotriva fcsb !!! cam atat !

Suferi de o boala grea: PARANOIA. Pariu ca-ti dai filme deja ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache  •  13 Februarie 2020, 14:38

Ce"subtil"e Craitzoiu!Ntz,ntz,ntz!Vezi Doamne,Viitorul lu'nasu'Dzica,ar fi"blat"cu CFR!Articolul asta parca e scris de *** ala"Traian Pavelescu",sau cam asa ceva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0  •  13 Februarie 2020, 14:31

Iar v-a luat gura pe dinainte! Regele si ciobanul sunt prieteni, neamuri, parteneri de afaceri si blaturi aliati si colaboratori vechi. Regele si Petrescu sunt doar amici. Regelui ii sta in gat succesul lui Petrescu iar pe Petrescu il doare-n dos. Baieti, aveti scenarita! Luati paracetamol! Ajuta....poate.

 •  13 Februarie 2020, 14:00
Postat de corectu pe 13 Februarie 2020, 13:44

Conținutul articolului pornește de la realități evidente.Statisticile spun totul.Hagi a fost ajutat de G.B.cu sume considerabile din transferuri și a fost salvat de la retrogradare.Hagi trebuia să fie recunoscător,Viitorul trebuia să joace cu aceeași determinare în meciurile cu CFR ca și în meciurile cu Steaua. Cred că Viitorul(Gică Hagi)merită o lecție.Să fie lăsat în afara play-off-ului.Poenaru poate,dacă...vrea.

nu uita ca agi a fost facut campion de batman razvan ! dar si el si-a retras candidatura la sefia frf in acel an ! hagi are multe amintiri placute de pe vremea cand juca in regie la pacanele,impreuna cu nashul ! a prins meserie de la el ! multe lucruri nedeslusite omului de rand auinfaptuit cei doi ! nashu s-a dus,dar gika inca mai croseteaza !

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează