FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3

CFR CLUJ - U CRAIOVA 2-3 // Adrian Porumboiu, atac la Istvan Kovacs: „Dacă nu dai penalty înseamnă că ai avut treabă cu ceilalți și vrei să demonstrezi contrariul”

Adrian Porumboiu +35   FOTO
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 09:03 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 10:48

Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost patron la FC Vaslui, l-a criticat pe centralul Istavan Kovacs, despre care a spus că a greșit că nu a dat penalty în minutul 6 al meciului CFR Cluj - Universitatea Craiova, 2-3, la duelul dintre Costache și Vlădoiu.

„E penalty de manual! Situația e cu atât mai agravantă pentru Kovacs, care a acționat invers. Trebuia să vadă și să dea ce a fost în teren. Penalty clar! Cum să dai altceva? Dacă-l chinuiesc amintirile, să se lase! Dacă e penalty, dă-l, mă! Nu te gândi că ai dat prea multe altădată. E penalty clar! Vlădoiu întinde piciorul, îl împiedică pe Costache să continue acțiunea și tu dai avertisment pentru simulare?! Ca să dai impresia că vrei să ștergi tu ceva cu buretele… 

Clujul e altă echipă acum, joacă fotbal, nu mai este Clujul lui Paszkany. Acum sunt alții la conducere și pe bancă. De ce să pedepsești o echipă pentru ce-ai făcut tu cu altă echipă? Dacă tu dai avertisment la o fază clară de penalty, ai o problemă! Dacă nu-l dai, înseamnă că amintirile te chinuiesc. înseamnă că ai avut ceva treabă cu ceilalți, cu cei dinainte, și vrei să demonstrezi exact contrariul. Dacă ai avut treabă cu ăia vechi, nu trebuie să te răzbuni pe-ăștia noi. Echipa lui Dan Petrescu joacă fotbal, și azi a fost frustrată de un penalty. ”, a declarat Porumboiu pentru Fanatik. 

VIDEO. Adrian Porumboiu: „Înainte de meci, Istvan Kovacs fusese acasă la Lupescu, care era cu Oțelul lui Dorinel!"

Ce s-a întâmplat 

În debutul partidei, în minutul 6, Costache a pătruns în careu și a căzut în urma unui contact cu Vlădoiu. „Centralul" Istvan Kovacs a văzut simulare și i-a arătat „galben", însă reluările au arătat că trebuia acordat penalty. Lucru susținut inclusiv de fostul arbitru FIFA, Ion Crăciunescu: „Vlădoiu își retrage piciorul, dar numai vârful piciorului. Eu consider că e fault și trebuia acordată lovitură de la 11 metri".

+31 FOTO

Dezvăluire colosală făcută de Adrian Porumboiu: "Înainte de meci, Istvan Kovacs fusese acasă la Lupescu, care era cu Oțelul lui Dorinel!"

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Craiova: 

Atacul Craiovei a fost SUPERB! Prăbușire pentru CFR în atac. Notele din derby-ul de titlu spun totul: cine au fost vedetele de pe teren

Dan Petrescu, dezvăluiri din vestiar: „Sunt probleme interne la club! Craiova e acum favorită la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
antisistem
antisistem  •  29 Iunie 2020, 16:02
Postat de andrei.f pe 29 Iunie 2020, 11:02

Istvan a demonstrat că este un arbitru de clasă europeană, ceferistul urmărește penalty-ul, se agață în piciorul lui Vlădoiu. Pt cfr a început să se cam împuțască brânza, nu mai are arbitri de casă!

Prostalau gigist, daca e arbitru de clasa europeana, de ce a dat galben pentru simulare? Presupunand ca nu a fost penalty, desi e mai mult decat evident pentru orice amator, iar faptul ca cei mai renumiti fosti arbitri s-au pronuntat, ne scuteste de orice alte comentarii.

ajfmm
ajfmm  •  29 Iunie 2020, 14:41

stiuletele e bolnav, stidiu de caz, daca juca FC Bacau el acorda 11 m. Sechelariu stie de ce...

nenea007
nenea007  •  29 Iunie 2020, 13:58
Postat de farasportincazarma pe 29 Iunie 2020, 12:02

Nimic nou. Toata lumea stie ca atat kovacs cat si prea multi altii sunt, au fost, in trupa de fluierasi care a cantat si inca mai canta dupa partiturile scrise in Gruia si asa s-au nascut 5 titluri mincinoase. Compozitor si dirijor a fost cand arpi bacsi, cand varga bacsi si maestrul emerit dancu bacsi, dar partitura a ramas la fel, favorabila Kolosvar1907. Porumboiu nu spune nimic nou, problema e ca nimeni nu face nimic desi toata lumea stie, ca asa e in Romania, tara lucrului bine facut!

Prostane, este a nu stiu cata oara ca repeti acesata postare, cu aceleasi argumente. Mai lasa-ne, franarii nu sunt cu nimic mai rai decat echipa pe care o ai la avatar... Nu s-a saturat becali de tampeniile pe care le repeti?! Te mai sponsorizeaza?!...:)...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează