FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, răspuns tranșant după criticile lui Balint: „Tot stadionul Stelei mă înjură când joc acolo”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 22:20 / Actualizat joi, 19 mai 2022 22:40

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit în premieră despre scenele în care jucătorii ardelenilor au scandat cuvinte triviale la adresa Stelei.

  • Context: După ce au câștigat titlul, fotbaliștii și staff-ul echipei au mers la restaurantul „Da Vinci” din Cluj, un local de lux ales chiar de finanțatorul Neluțu Varga.
  • Acolo, printre alte scandări, petrecăreții fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”. Între jucători și alți invitați se afla și Dan Petrescu. El este filmat cu spatele și nu se poate observa dacă ia parte la respectivele scandări reprobabile. 
  • Gabi Balint, fost coleg cu Petrescu între anii 1985-1990 la Steaua, a răbufnit la adresa tehnicianului când a văzut imaginile
În ciuda lui Becali: CFR Cluj vine cu juniorii și fără Dan Petrescu la meciul cu FCSB!
CFR Cluj
În ciuda lui Becali: CFR Cluj vine cu juniorii și fără Dan Petrescu la meciul cu FCSB!

Dan Petrescu s-a apărat și a declarat că el nu a scandat. De asemenea, antrenorul a avut un mesaj dur adresat tuturor celor care l-au criticat. 

Dan Petrescu: „Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face”

A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. - FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată. 

Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria. 

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun”, a declarat Dan Petrescu potrivit Prima Sport.

Citește alte știri din Liga 1:

Rapid a pierdut procesul cu fostul jucător și trebuie să achite 600.000 de euro » Daniel Niculae: „O mare nedreptate!”
Rapid
Rapid a pierdut procesul cu fostul jucător și trebuie să achite 600.000 de euro » Daniel Niculae: „O mare nedreptate!”
Lincar a venit în ie la conferința dinaintea barajului cu Dinamo: „Merg la testul poligraf! Nu m-am vândut niciodată”
U Cluj - Dinamo
Lincar a venit în ie la conferința dinaintea barajului cu Dinamo: „Merg la testul poligraf! Nu m-am vândut niciodată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
rumunek
rumunek  •  20 Mai 2022, 15:33
Postat de Macaron Von Backen pe 20 Mai 2022, 00:41

*** afara din casa si mai lasa televizoru si asa zisi pseudo ziariti si expert***

Tu ai ieșit și te-a învățat scoala străzii să scrii. Dar tu cam plictisit pe unde ieși, de ai timp să citești forumul gsp?

rumunek
rumunek  •  20 Mai 2022, 15:31
Postat de alenb pe 20 Mai 2022, 00:50

Petrescu a facut 8 pcte in Champions cu Urziceni, tot cu ajutoare o fi fost? Sau campania din EL de acu 2 ani Celtic, Lazio, Rennes, Sevilla. Pana una alta e singurul antrenor pe care-l prinde geaca de toamna prin Europa, restul se topesc din iulie. Vezi ca vine Karagandy :))

Corect, a făcut multe puncte și cu Urziceni și cu CFR, dar pentru el, nu pentru suporteri. Pentru bani, bonusuri, nu pentru spectacol. A profitat și de niște conjuncturi, dar ăsta e tot meritul lui. Doar că, dacă mâine dispare echipa asta, nimeni nu va ține minte. Exact ca la Urziceni. Exact ca la Astra, și ei au făcut rezultate foarte bune în Europa, au jucat chiar frumos, dar pentru nimeni. Fotbalul e în primul rând spectacol, apoi rezultat, asta acolo unde echipele sunt finanțate din ce vând publicului, nu de politic sau investitori susținuți ascuns de politic. Asta am spus, nu ce ai înțeles tu. Și încă ceva, orice antrenor bătea Karaganda cu echipa FCSB, dacă nu se băga Gigi. Chiar și Tudoran. Dar tot ăsta e motivul pentru care e CFR campioană cel puțin in ultimii 2 ani. E părerea mea, nu trebuie să încerci să o combați sau să fi de acord.

GeorgePops
GeorgePops  •  20 Mai 2022, 12:45
Postat de vasileroaita pe 20 Mai 2022, 09:15

Cei de la CFR au preluat scandarea de la galeria FCSB! Doar au adaptat-o, ca sa iasa rima! Stie toata lumea ca nu s-au referit la Steaua lui Dan Petrescu, ci la "Steaua" Ciobanului!!! Dar, cu fcsb... nu iesea rima...

*** Ea este adevărata steaua pentru cunoscători. Ca este a lui Becali, sau a cui o fi. Bai aveți puțină demnitate. Totuși trăim în românia și nu în Ungaria. Toată lumea spune ca Ardealul este fruntea, dacă este așa s-a împuțit fruntea. Au luat-o razna chiriași României!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează