FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

În ciuda lui Becali: CFR Cluj vine cu juniorii și fără Dan Petrescu la meciul cu FCSB!

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2022 17:01 / Actualizat joi, 19 mai 2022 18:05

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat astăzi că ardelenii vor folosi mai mulți jucători din academie la ultima etapă cu FCSB, la Buzău. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 mai, la Buzău. Partida este programată de la 21:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro
Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane, dar acționarul de la CFR i-a tăiat imediat avântul: „Lăsați partea de finanțe specialiștilor!”
GSP LIVE
Dan Petrescu a cerut buget de 40 de milioane, dar acționarul de la CFR i-a tăiat imediat avântul: „Lăsați partea de finanțe specialiștilor!”

Deja campioană din etapa trecută, CFR joacă meciul de la Buzău fără nicio miză. Cristi Balaj a anunțat că le-a dat deja vacanță celor mai importanți jucători din lot și că „feroviarii” vor veni la Buzău cu juniori. De asemenea, și Dan Petrescu este liber și este posibil să nu stea pe bancă.

Cristi Balaj: „Am adus jucători de la Academie. Dan Petrescu este învoit”

Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost învoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile în plus sunt importante. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă. 

Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. I-am spus că din punctul meu de vedere n-am nicio problemă dacă nu dorește să fie prezent, merită și el o vacanță. Dan Petrescu a muncit mult prea mult să nu merite și el o vacanță alături de jucători. 

Dacă Dan Petrescu va fi sau nu prezent este decizia lui. Din punctul meu de vedere este invoit. Dacă va veni, demonstrează că este același profesionist cu care ne-am obișnuit”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea Sport Total FM.

Gigi Becali spera la o revanșă de orgoliu: „Aștept de la ultimul meci cu CFR să fim campioni”

Gigi Becali spera să aibă șansa unui ultim duel direct cu titularii campioanei pentru a demonstra că FCSB are echipa mai bună. 

„Aștept de la ultimul meci cu CFR să fim campioni. Dacă vom câștiga, suntem campioni. Dacă pierdem, atunci ridic mâna și recunosc. Nu mă interesează ce zic ei! Dacă facem egal sau ne bat, înseamnă că sunt mai buni.

Nu e clar că au luat titlul, e clară doar hoția în acest moment! Mai și ziceau să le facem tunel înaintea meciului... Dacă nu luam gol din ofsaid și ei nu dădeau gol din ofsaid, atunci meciul se juca cu trofeul pe masă”, a spus Gigi Becali, marți, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 19 mai » Este CFR Cluj modelul de urmat pentru cluburile din Liga 1?

Citește alte știri din Liga 1:

Constantin Budescu, tot mai aproape să semneze » Cu ce echipă negociază azi: „Nu accept să se împotrivească nimeni! Va veni pe răspunderea mea”
NEGOCIERI
Constantin Budescu, tot mai aproape să semneze » Cu ce echipă negociază azi: „Nu accept să se împotrivească nimeni! Va veni pe răspunderea mea”
Un fost internațional surprinde: „FCSB ar trebui să ia titlul la 10-15 puncte diferență”
FCSB
Un fost internațional surprinde: „FCSB ar trebui să ia titlul la 10-15 puncte diferență”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (97)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  20 Mai 2022, 08:49

Hahahah ce isi bat joc de FC FCSpreB dupa ce i au umilit 5 ani la rand continuu :)))))) culmea e ca cfr campioana ii va bate si cu echipa a3a

1290129617691862
Bratosin Adrian  •  20 Mai 2022, 08:00

Frustratilor,gata, s-a terminat. Ati uitat cât ați furat etapa de etapa ? Ofsaidurile de care va legați e in mintea voastră. Nici cu VAR nu cred ca s-ar fi dat. Asa a vrut Dumnezeu. Nu v-a spus becali ?

165070009315229
Nicu Calinoiu  •  20 Mai 2022, 06:47

Acest *** de arbitru sa afle k campionatul nu S-a terminat și competiția nu s-a terminat ,kit despre plecarea in vacanta a 1 echipe în frunte cu antrenorul sau e...trageți voi concluziile c se impun!LPF și FRF sa amendeze acești jegoși cât și antrenorul ptr respectul pe care-l acorda competiție, după c si-au văzul sacii în căruță.Vezi k aseară regula cu ofsaidul c sa vezi nu s-a mai dat credit în favoarea atacului!Vai de mama voastră...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează