FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Adrian Ilie, mesaj direct pentru Burcă: „N-ai voie! Nu mi se pare normal”

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 16:52 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 17:54

Adrian Ilie (48 de ani), fostul mare atacant al Stelei, l-a criticat dur pe Andrei Burcă (29 de ani), stoperul lui CFR Cluj, după remiza cu FCSB, 1-1.

Motivul? Burcă l-a criticat public pe Yeboah la flash-interviu, după ce atacantul a ratat o mare ocazie cu FCSB. Adi Ilie nu consideră normală reacția lui Andrei, pe care îl consideră unul dintre liderii naționalei României.

„Nu am acceptul lui Becali, dar o dau pe piață” » Dragomir dezvăluie două afaceri extraordinare: „Eu și Florin Tănase am luat! Băi, 15 milioane fără să ridice un pai!”
AFACERE
„Nu am acceptul lui Becali, dar o dau pe piață” » Dragomir dezvăluie două afaceri extraordinare: „Eu și Florin Tănase am luat! Băi, 15 milioane fără să ridice un pai!”

Adi Ilie: „Nu mi se pare normal ce a făcut Burcă! N-ai voie să îți ataci colegul”

„După meci, tu, unul dintre liderii echipei naționale, ieși și îți ataci colegul și vorbești de meciul cu Craiova. Nici eu n-am înțeles ce-a vrut să spună. E ciudat. 
 

Și din cauza asta și oscilațiile din echipă. Ești unul dintre căpitanii de la CFR. N-ai voie să-ți ataci colegul! Trebuie să ai un dialog în vestiar”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

Andrei Burcă s-a luat de colegi după CFR Cluj - FCSB 1-1

„Cred că a fost un meci disputat, de play-off, între două echipe care se bat la titlu. Am făcut un meci bun. Felicitări pentru golul lui Coman, dar până atunci am controlat partida.

Și în tur (n.r. - în sezonul regular) am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și acum, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști.

Astăzi, dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau șanse. Îi simțeam pe teren. Trebuie să ne dea de gândit, la ultima fază nu se poate să rămân eu singur contra a trei adversari”, a spus Andrei Burcă la Orange Sport, după meciul cu FCSB.

VIDEO. Gigi Becali, declarații după remiza cu CFR Cluj: „Nu am avut suficientă bărbăție cu CFR, îi așteptăm acasă”

Citește și: 

Rapid a anunțat oficial unde se vor juca derby-urile cu CFR Cluj și FCSB

Faza din CFR Cluj - FCSB care l-a enervat pe Gigi Becali: „Asta îmi dă de gândit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ED_BAD
ED_BAD  •  11 Aprilie 2023, 03:14
Postat de bajescu pe 10 Aprilie 2023, 19:22

Nu ai voie sa faci asa ceva pentru ca strici atmosfera in echipa. Ma refer la declaratii publice despre asemenea lucruri. Nici macar antrenorul nu ar trebui sa spuna asemenea lucruri. In privat, sa isi spuna tot ce doresc. Este chiar bine sa o faca, pentru a evita, pe viitor, greselile. In public insa, echipa trebuie sa para unita. Adrian Ilie are o mentalitate de (fost) jucator de top, care nu isi permite asemenea derapaje. In fotbalul nostru, din pacate, aproape nimic nu este asa cum ar trebui, de top. In primul rand, mentalitatea.

Burca asta de la Cluj pare ca are cam acelasi caracter *** precum *** Burca, transformat acum in antrenor dupa ce a esuat in tot ce a mai incercat ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  10 Aprilie 2023, 20:41
Postat de cornelconasu pe 10 Aprilie 2023, 19:06

Adrian Ilie , pentru care am respect ca fotbalist ar trebui să se uite mai degrabă la echipa pe care o sustine, respectiv fcsb unde avem găndire și activitate de epocă medievală unde există un conducător și restul sunt slujbași executanți, fără nici un drept , cum spune însuși gigi becali !!!!

Adrian Ilie se uita la Faci ce Spune Becali! De asta a si plecat de acolo!

mvm1955
mvm1955  •  10 Aprilie 2023, 19:26

Burca , un ***.... rudimentar !!!!! Pe gustul plangaciosului Danut !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează