FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR - FCSB 1-1 // Ce l-a surprins pe Ilie Dumitrescu: "Nu mă așteptam la așa ceva!"

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 21:52

FCSB era în avantaj la pauza derby-ului cu CFR Cluj. Unicul gol al primei reprize a fost reușit de Florinel Coman, în minutul 24. Țucudean a egalat în minutul 48.

La pauză, Ilie Dumitrescu s-a arătat plăcut suprins de nivelul jocului din primele 45 de minute și a avut mai mulți remarcați din ambele echipe.

"Mă așteptam la un joc foarte tacticizat, foarte strâns. Nu a fost așa. Am văzut un joc foarte bun. Mi-a plăcut foarte mult Tănase. FCSB și-a creat ocazii, a fost extrem de eficientă în ofensivă. 

De partea cealaltă, aș vrea să remarc jocul lui Djokovic. E extrem de periculos, atacă foarte bine mingea. Manea și Camora au avut un aport foarte bun pe fază ofesnsivă, iar Țucudean a fost activ. Un joc bun, deschis, o primă repriză foarte bună", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.  

Vezi și: FOTO Start încins de meci la Cluj » Alexandru Stan, iertat după o intrare dură! Nu a mai scăpat de "galben" 3 minute mai târziu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
255601551624794
Mircea Raicu  •  17 Septembrie 2018, 09:24

Dacă știe cineva pă ce loc e Dinamo ...

romeverest
romeverest  •  16 Septembrie 2018, 23:24

Numai Ilie Dumitrescu vede un joc formidabil al Fcsb-ului !! Am impresia ca este platit de Becali ca sa vorbeasca la superlativ despre echipa lui !!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Septembrie 2018, 23:04

tanase e zero barat ,la fel ca balasa si filip,cu astia nu ai ce sa faci

Vezi toate comentariile (3)
Comentează