FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB

CFR - FCSB. Ovidiu Purdea-Someș, previziuni curajoase înainte de derby: cine marchează și cine va fi în „formă de zile mari”

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 19:03

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în runda 3 din play-off, de la ora 20:00. Intepretul de muzică populară Ovidiu Purdea-Someș e în fața unei dileme. Născut la Cluj, acesta e fanul rivalei bucureștene.

Ovidiu Purdea-Someș e un mare fan al fotbalului din România. Interpretul nu ratează nicio ocazie de a merge pe stadioanele patriei. Astăzi, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, va urmări meciul de acasă, împreună cu prietenii. 

CFR - FCSB, cu inima împărțită

„Aș vrea să câștige cel mai bun. Astă seară CFR e cotată cu prima șansă. Eu țin cu Steaua din 1983, CFR era în diviziile inferioare atunci, iar marea dragoste a clujenilor era Universitatea Cluj. Am rămas la prima dragoste, așa cum e și în viață, cu Steaua. Vreau să mărturiesc că mă bucur de fiecare victorie a celor de la CFR Cluj. Am fost prezent la fiecare meci internațional al lor. Am strigat, i-am aplaudat. Cea mai frumoasă lecție de fair-play am primit-o de la fanii lui United. Treceau clujeni în tricoul echipei noastre, iar englezii aplaudau”, a povestit Ovidiu Purdea-Someș pentru GSP.ro

„Dacă CFR va câștiga, voi aplauda, dacă va câștiga FCSB, voi fi foarte bucuros. În viață amănuntele fac diferența. S-ar putea ca meciul să fie decis de o întâmplare, de forma de moment a portarului. E greu de dat un pronostic, dar cred că forma jucătorului și dăruirea vor face diferența”, a spus interpretul de muzică populară.

Ce jucători de la CFR ar fi vrut la FCSB

„Trei jucători aș fi vrut de la CFR. Pe Bilel Omrani, pentru că FCSB nu are un atacant de careu, pe Deac, pentru sufletul pe care îl pune pe teren și Djokovic” 

„Dacă se adeverește dau o pălincă. Astăzi vedem un gol al lui Planic, o formă de zile mari a lui Man sau o execuție genială a lui Florinel Coman”
- Ovidiu Purdea-Someș

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

CFR CLUJ - FCSB. Imagini VIDEO de la trimișii GSP: ultrașii campioanei și-au făcut apariția la stadion

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
fremenul
fremenul  •  16 Iunie 2020, 00:20

Cine *** mai e si asta? Tataie, fc fcsb nu e Steaua!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează