FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR s-a rupt în două! Acuze ale omului care a plecat din "Gruia": "Camora n-a mai fost român acum"

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 17:53

Edward Iordănescu a părăsit-o oficial pe CFR Cluj, după doar 3 meciuri petrecute pe banca "feroviarilor". Iordănescu jr. nu a plecat singur de la CFR, ci alături de directorul sportiv Bogdan Mara și colaboratorii Marius Bilașco și Marian Copilu. 

Bogdan Mara a relatat că românii din lot s-au solidarizat cu Iordănescu, dar îl acuză pe Mario Camora: "N-a mai fost român acum". 

"Până alaltăieri, lucrurile erau foarte normale. Se cucerise un nou trofeu, echipa arăta bine, toată lumea vorbea frumos despre noi. Am făcut două meciuri bune, în Supercupă și cu FC Botoșani în campionat, chiar dacă am făcut egal. 

A venit meciul cu Malmo, un accident care se întâmplă. E primul meci pierdut acasă timp de un an de zile, dacă nu mă înșel. Ideile s-au schimbat. Patronul și-a dorit să aducă un nou antrenor și am luat-o pe drumuri diferite.

Românii s-au adunat, inclusiv «românul» Arlauskis. Au vorbit cu patronul, l-au vrut pe Edi în continuare și patronul a încercat să-l întoarcă pe Edi din drum. Edi a simțit ceea ce s-a întâmplat la club și nu a mai dorit să continue.

Alții au vrut altceva. Nu a mai fost «românul» Camora acum, ci portughezul Camora", a declarat Bogdan Mara, fostul director sportiv al clujenilor, la TV Digi Sport.

Ce s-a întâmplat astăzi

REVOLTA JUCĂTORILOR ROMÂNI LA ȘEDINTA DE DEMITERE

Mai devreme, Edi Iordănescu și șefii clujeni ar fi ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului, dar la sfârșitul ședinței de urgență programată azi, conform surselor GSP, au venit 9 jucători, printre care Arlauskis și Țucudean, doi dintre liderii vestiarului, care s-au opus vehement plecării antrenorului în vârstă de 40 de ani.

Jucătorii, majoritatea români, au spus conducerii că "dacă-l dați afară pe Edi noi nu mai intrăm în cantonament". Mai mulți străini de la CFR, din care fac parte și Camora și argentinianul Culio, nu au venit să-l susțină pe Edi, fiind mai degrabă atrași de posibilitatea numirii lui Conceicao. De cealaltă parte, românii ar fi interesați ca Edi Iordănescu să continue pe banca ardelenilor.

Vezi și:  EXCLUSIV Opoziția dezertează la CFR! Cutremur la toate nivelurile după plecarea lui Edi Iordănescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  26 Iulie 2018, 22:25

n-au mai vrut sa dea bani la arbitrii, credeau ca-s buni

luisharcsa
luisharcsa  •  26 Iulie 2018, 21:02

Mda.Am citit ca jucatorii au solidarizat cu YEdi,si ca au amenintat ca nu intra in cantonament.Asa ceva este nepermis.Jucatorul trebuie sa joace fotbal si sa se antreneze sa fie la cel mai bun nivel.In locul clubului,as lua masuri impotriva celor ce au facut scandal.Ei trebuiau sa dovedeasca cu Malmo ce mari si tari sunt,pe teren,nu inafara terenului.In traducere pentru Mara,Camora a fost profesionist,chiar si in teren.

nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  26 Iulie 2018, 19:24

Bine ca am scapat de Edi...a fost cel mai bun moment iar patronajul a fost pe faza

Vezi toate comentariile (3)
Comentează