FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR se inspiră din Germania, dar are o temere înaintea următorului sezon european

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 19:09

CFR Cluj încearcă să țină fanii aproape de echipă în perioada în care meciurile se vor juca cu tribunele goale. 

La meciul dintre Borussia Mönchengladbach și Bayer Leverkusen, scor 1-3, peste 12.000 de „fani de carton” au înlocuit suporterii obișnuiți. Oamenii au plătit 19 euro pentru ca imaginea lor să ajungă pe stadion, iar suma strânsă a fost donată în scopuri caritabile. CFR Cluj vrea să copieze modelul, spune Marius Bilașco, oficialul „feroviarilor”.

CFR rămâne aproape de fani

„A fost deja o discuție, o propunere a colegilor legată de acest lucru. A rămas să evaluăm această soluție. Iată că acum a apărut în Germania deja. Categoric că putem să strângem fanii în jurul echipei cu asemenea inițative, deși pentru noi la meciurile de acasă va fi foarte greu să îi înlocuim. Pentru fiecare succes, fanii au avut un aport important. E un minus pentru noi”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

CFR pierde bani importanți

„Noi am vândut niște pachete de play-off, acum discutăm să vedem cum plătim banii suporterilor sau să le oferim niște facilități pentru viitor. N-am ajuns să facem calcule să vedem cât pierdem, au fost alte lucruri mai importante, dar este o pierdere semnificativă. Probabil vom juca niște meciuri fără spectatori și în preliminariile cupelor europene”, a punctat Marius Bilașco.

4.071este media de spectatori a celor de la CFR Cluj în actualul sezon de Liga 1

VIDEO / Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj, la un pas să-și piardă gratis un jucător de bază

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Noi probleme la CFR Cluj: clubul a fost dat în judecată! Acuze grave: „Oameni aroganți și lipsiți de respect! Voiau să scape de mine, că sunt ginerele lui Iuliu Mureșan”

Dan Petrescu știe echipele care nu vor avea probleme din cauza coronavirusului: „Lor le va fi mai ușor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close