FOTBAL  »  Superliga  »  TELEVIZARE

CFR - Steaua, doar pe TVR Moldova și marțea, în reluare! Decizia luată de televiziunea publică

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 20:44

TVR 1 trebuia să transmită derby-ul etapei a 16-a, dintre CFR Cluj şi Steaua Bucureşti, de la ora 20:30, însă acest lucru nu s-a mai întîmplat.

Şefii televiziunii române au luat decizia de a nu televiza partida. Meciul este live doar pe TVR Moldova și va fi dat pe TVR1 marți de la ora 17, în reluare.

"Oamenii din televiziune au fost anunțați azi că meciul CFR - Steaua nu va fi televizat pe TVR 1. Ieri a fost o ședință în care s-a stabilit ca TVR să nu dea nici un fel de eveniment sportiv în weekend, dar pînă la urmă s-a decis de către Irina Radu, noul președinte director general al TVR, ca meciul de fotbal să fie live doar în Republica Moldova, iar pe canalul principal să fie lăsat Jurnalul" Surse din TVR pentru GSP.ro.

La ora 21, pe TVR a început o ediție specială dedicată evenimentelor din Capitală, pe TVR 2 filmul Dimitrie Cantemir, iar pe TVR 3 un concert de la Opera din Cluj.

Partida dintre CFR Cluj şi Steaua poate fi urmărită pe Digisport 1, Dolcesport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dora
dora  •  02 Noiembrie 2015, 10:30

Ce decizie aiurea. Măcar așa îi mai vedea lumea... Puteau să îl dea măcar pe HD.

812031735500378
Ddanny Ddanny  •  02 Noiembrie 2015, 00:18

glumiti cu tvr-ul..pai si daca lasati meciul live...tot nu se uita nimeni deci era aceeasi chestie...oricum tvr-ul e in doliu national de multi ani...nici nu mai stiam ca exista tvr-ul...cred ca daca il fac jumate gen national geografic si restul cu filme bune si stiri profesioniste despre oamenii de rand ar avea mai mult succes

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  01 Noiembrie 2015, 23:06

basist ***, nu ai de gand sa iti revii? ce tupeu aveti, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează