FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU

CFR vs. Steaua. Cine dansează mai bine?

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Andone a comentat cu umor duelul de la distanţă dintre columbienii Stelei şi argentinienii săi. "Ai mei spun că dansul argentinian e mult mai frumos decît cel columbian. Acum, să vedem cine dansează mai repede. Am cel mai dificil program în startul returului. Dacă mergem bine în primele patru etape sîntem principala favorită pentru cîştigarea campionatului", a declarat Andone pentru postul naţional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  04 Februarie 2008, 11:58

logic..cine ii pe primul loc..!!...din cate stiu yo ..sau fiecare danseaza dupa pozitia pe care o ocupa...steaua pe ce loc ii?...ca nu se vede de aicea de sus!....ziua vostra se apropie..!!=))

 •  03 Februarie 2008, 00:46

Sa crezi tu Ando argentinienii eventual sunt buni la tango la celelalte dansuri sunt pe dinafara asa ca las-o moarta in South America cei mai tari sunt totusi coumbienii la toate genurile de latino apoi mexicanii si dupa brazilienii samba lor o spune unul in cunostinta de cauza.

 •  03 Februarie 2008, 00:37

incredibil ... ce stiri se publica ... penibil ... avem fotbaL de proasta calitate .. si presa ... de nivelul fotbalului .. stirea asta intra in categoria ... "gigi si`a lasat mustata":P ... felicitari amaratilor!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează