FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB

CHIAJNA - FCSB // Concordia n-a mai câștigat în L1 de la meciul tur cu FCSB, iar Ropotan e sincer: "Mi-e rușine să ies din casă"

Raul Rusescu nu a putut face nimic pentru ca FCSB să evite înfrângerea din tur cu Concordia, 0-1
Raul Rusescu nu a putut face nimic pentru ca FCSB să evite înfrângerea din tur cu Concordia, 0-1

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 11:20

Au trecut 100 de zile de când Chiajna a scos ultimul punct într-un meci oficial din Liga 1. Se întâmpla în noiembrie 2018, la Constanța, pe terenul Viitorului, 0-0. De atunci au urmat opt înfrângeri consecutive, un record negativ pentru sezonul în curs.

  • Concordia Chiajna -   FCSB este luni, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

"Mi-e rușine să ies din casă când mă uit în clasament și văd câte înfrângeri avem. Încercăm să schimbăm această situaţie şi să ţinem capul sus, încercăm să scoatem puncte, pentru că e dureros ceea ce se întâmplă şi nu ne face bine nouă, jucătorilor.

E o perioadă foarte grea, pe care sper să o trecem cu bine, să adunăm puncte. Această echipă nu merită să fie jos", spune Ropotan.

Interesant e că ultima victorie din dreptul ilfovenilor datează de la meciul tur cu FCSB, atunci când Batin a marcat singurul gol al partidei.

"În fotbal, nimic nu e imposibil. Noi suntem o echipă construită într-o săptămână, Steaua are o echipă care joacă de doi ani împreună. E dificil să ne comparăm cu ei, dar ştiu că şi David l-a învins pe Goliat, aşa că o să încercăm şi noi să câştigăm" e comentariul făcut de Adrian Falub. 

"Steaua ne e superioară. Are calitate, are joc colectiv, iar jucătorii au calităţi individuale foarte bune. Atunci când întâlneşti genul acesta de echipă, ai nevoie să o blochezi, având asemenea calitate"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

CITEȘTE ȘI:

Gaură ENORMĂ în buget pentru Gigi Becali! Țeapa de 7 milioane care îl pune pe gânduri pe patronul lui FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  17 Februarie 2019, 13:48

Lupta Chiajna!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează