FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Chin de 8 ore în loc de recompensă » Ce au pățit jucătorii lui Botoșani după victoria cu Dinamo

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 13:08

FC Botoșani a reușit surpriza începutului de sezon, reușind să o învingă duminică pe Dinamo, scor 1-0, într-un meci disputat pe Arena Națională. 

Luni, echipa a plecat spre casă, însă a avut de parcurs un drum infernal: jucătorii au străbătut cei 441 de kilometri până la Botoșani cu autocarul, luptându-se cu oboseala, dar și cu căldura infernală de afară. 

Echipa lui Costel Enache a petrecut aproximativ opt ore pe drumul spre Botoșani, deși avea ca alternativă zborul cu avionul până la Suceava, oraș ce beneficiază de aeroport.

Nu este pentru prima oară când jucătorii celor de la FC Botoșani parcurg distanțe mari în condiții inumane: în luna aprilie, moldovenii au schimbat două mijloace de transport, tren și autocar, pentru a ajunge la Turnu Severin, unde trebuiau să joace cu Pandurii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
capca1
capca1  •  25 Iulie 2017, 17:41

Pfoaaaiiii, chin curat, ce mai, sclavie curată ! Faptul că milioane de oameni din România muncesc sub soare, pe câțiva lei,pe câmpuri sau în construcții, o fi însemnând ceva ?! Și, mulți dintre ei au pregătire cel puțin egală cu încălțații în ghete de fotbal. Ce articol pentru GSP ?! Clar, sunteți caz de targă! Dar, stați cuminți, bușește Tolontanul un articol înfierător despre exploatarea fotbaliatorilor ! Abia aștept !

gicab
gicab  •  25 Iulie 2017, 17:35

Aveau avionul alternativa... ar trebui sa le ceri ceva bani pentru pont... astia de fraieri nu au luat avionul... inumane... cred ca jignești memoria celor ce au fost duși la Auschwitz

gicab
gicab  •  25 Iulie 2017, 17:32

Sau luptat cu caldura de afara?!?!?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează