FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CHIAJNA 5-1 D.PEN

Ianis Zicu, resemnat după ce a ratat promovarea la loviturile de departajare: „Doare mult”

Ianis Zicu
Foro: Imago
Ianis Zicu Foro: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 22:03 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 22:18

Chindia Târgoviște și-a asigurat locul în Liga 1 și la anul, după ce a învins-o dramatic pe Concordia Chiajna scor 1-0, 5-1 d. pen. Ianis Zicu (38 de ani), antrenorul ilfovenilor, a vorbit după ratarea promovării.

Concordia a fost aproape de promovare după ce în tur a învins cu 2-1 la Chiajna, iar în retur a reușit să scape fără gol primit până în minutul 90+1, când Chamed a marcat din corner și a trimis meciul în prelungiri, apoi la lovituri de departajare. 

Acolo, Sokovic și Palmeș au ratat pentru Chiajna, iar ilfovenii au ratat șansa de a reveni în Liga 1. La finalul partidei, Ianis Zicu nu s-a ferit să-și ascundă supărarea.

Ianis Zicu: „Doare mai mult decât un trofeu pierdut”

Nu este un sentiment plăcut. Este dureros, pentru că băieții au avut atitudine, au alergat, dar am întâlnit un adversar valoros, care până la urmă venea din Liga 1, un adversar care are omogenitate și un antrenor de atât timp. Până la urmă am ajuns la loviturile de departajare, acolo unde soarta are un rol important. 

Eu îi felicit pe băieți, am stat trei luni cu ei și la fiecare antrenament au încercat să dea totul. Le mulțumesc pe această cale. Un baraj doare mai mult decât un trofeu pierdut și spun asta din experiența mea de jucător. 

Una e să te lupți pentru o cupă, iar alta este să joci pentru o promovare. Nu poți să dai vina pe un jucător pentru astfel de momente (n.r. ratarea loviturilor de la 11 metri)”, a declarat Zicu potrivit digisport.ro.

Citește și: 

Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Dinamo - U Cluj
Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
APOCALIPSA ACUM: Dinamo a căzut în „B”! Prima retrogradare în 74 de ani de existență pentru al doilea cel mai titrat club al României! Urmează falimentul?
Dinamo - U Cluj 1-1
APOCALIPSA ACUM: Dinamo a căzut în „B”! Prima retrogradare în 74 de ani de existență pentru al doilea cel mai titrat club al României! Urmează falimentul?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  30 Mai 2022, 04:54

V-a bătut Dumnezeu pentru că ați furat locul Stelei la baraj!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close