FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CLINCENI 2-5

CHINDIA - CLINCENI 2-5 // Viorel Moldovan, după dezastrul cu Clinceni: „A fost o zi de coșmar” + ce spune Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 18:11

Academica Clinceni s-a impus cu 5-2 pe terenul Chindiei Târgoviște, la capătul unui dintre cele mai spectaculoase meciuri din Liga 1 din ultima perioadă.  

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a trasat principalele concluzii după victoria de la Ploiești cu Chindia, vorbind și despre George Merloi, jucătorul său care a înscris de trei ori în meciul de azi. 

„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. Îmi felicit jucătorii, dau dovadă de caracter și atitudine. Jucătorii demonstrează că le trebuie doar încredere. În rest, ei sunt fotbaliști buni și fac parte dintr-un grup unit.  

Mă bucur că am revenit de la 0-1, ne-am concentrat și am întors scorul. Sper ca George Merloi s-o țină tot așa. Sunt mulți jucători buni, trebuie doar să muncească în continuare.

Acum, trebuie să dăm dovadă de echilibru, să rămânem modești. Trebuie să ne refacem, pentru că ne așteaptă un alt meci dificil peste doar două zile”, a declarat Poenaru, la Look Sport.

Moldovan: „A fost o zi de coșmar”

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei, recunoaște că echipa sa e într-un moment extrem de dificil. 

A fost o zi de coșmar pentru noi. Am început jocul bine, am avut avantaj, dar totul s-a stricat când am primit primul gol. Am căzut din punct de vedere psihic. Am încercat să revenim, dar sunt astfel de zile când nimic nu-ți iese. Trebuie să ne regrupăm, trebuie să ridic moralul jucătorilor pentru meciurile care vor urma.

Îmi asum în totalitate acest eșec, dar trebuie să ne regrupăm cât mai rapid posibil. Suntem debusolați, ne-am pierdut încrederea, dar sper să rezolvăm aceste lucruri cât mai repede. De mâine trebuie s-o luăm de la capăt. Capul sus și mai departe!”, a spus Moldovan. 

„A fost unul dintre cele mai nereușite meciuri ale noastre. Am avut o zi nereușită. Am condus, dar n-am știut să ne menținem cumpătul. Trebuie să ne revenim, să nu luăm atâtea goluri și să încercăm să facem un meci bun cu Dinamo” - Cătălin Cherchez, Chindia

Vezi și: 

CHINDIA - CLINCENI 2-5 // VIDEO Spectacol cu 7 goluri în duelul nou-promovatelor! George Merloi, hat-trick de senzație pentru ilfoveni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vishnu
vishnu  •  01 Decembrie 2019, 20:25

Bai Viorele... si te mai propuneai selectioner la nationala...

lukdan
lukdan  •  01 Decembrie 2019, 20:15

Du-te la Bistrita care joaca in judeteana. Cred ca nici acolo nu te angajeaza aia la cat esti de slab.

mioriticul
mioriticul  •  01 Decembrie 2019, 19:38

Costibocul o cam ia pe aratura

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close