FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA 1-1

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // GALERIE FOTO Josip Ivancic l-a umplut de sânge pe Mihai Bălașa! Fotbalistul Chindiei văzut direct „ROȘU”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 18:09

În minutul 27 al meciului dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, Josip Ivancic (28 de ani, atacant) l-a lovit pe Mihai Bălașa (24 de ani, fundaș central) și a fost eliminat de către „centralul” Cătălin Popa. În cele din urmă, partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Astfel, formația lui Viorel Moldovan a rămas în 10 încă din prima repriză, iar misiunea nou-promovatei a fost în mod evident una mai dificilă.

Ivancic a fost neglijent într-un duel aerian și l-a vătămat pe Bălașa, cu o lovitură de cot aplicată în figură. Fundașul lui Victor Pițurcă a sângerat și a avut nevoie de câteva minute pentru a-și reveni.

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // GALERIE FOTO Josip Ivancic l-a umplut de sânge pe Mihai Bălașa! Fotbalistul Chindiei văzut direct „ROȘU”

FOTO: Captură TV Digi Sport

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Denis Alibec, primul interviu după convocare » Ce spune despre revenirea la lot, Florinel Coman la City și FCSB: „MM i-a făcut «jocul» lui Narcis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează