FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CS MIOVENI

CHINDIA - CS MIOVENI 2-0, FOTO + VIDEO » Prea mici pentru cei mai slabi din Liga 1! Dâmbovițenii, mari favoriți înainte de retur

Chindia Târgoviște - CS Mioveni, prima manșă a barajului pentru Liga 1, a fost câștigată de gazde cu scorul de 2-0 +15   FOTO
Chindia Târgoviște - CS Mioveni, prima manșă a barajului pentru Liga 1, a fost câștigată de gazde cu scorul de 2-0

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 12:00 / Actualizat duminica, 09 august 2020 22:29

Duelul Chindia Târgoviște - CS Mioveni, prima manșă a barajului pentru Liga 1, a fost câștigat clar de gazde, cu scorul de 2-0.

  • Chindia a terminat Liga 1 pe ultimul loc, CS Mioveni a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 3
  • Returul este prevăzut miercuri, 12 august, la Mioveni. De această dată, partida va începe mai devreme, la ora 18:30

Chindia a dominat autoritar prima repriză, când Mioveni a acuzat din plin diferența dintre dintre cele două ligi ale României. Bic a deschis scorul în minutul 14, profitând de o gafă a defensivei adverse. Yameogo a fost și el aproape de gol în minutul 21, însă portarul Flavius Croitoru s-a opus.

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a mai avut emoții în primul act la șuturile expediate de Ivancic și Andrei Șerban.

Actul secund a început respectând același scenariu. Yameogo, unul dintre cei mai activi fotbaliști de pe teren, i-a „furat” mingea lui Gherghe și a plasat-o la colțul lung. Croitoru, bine poziționat, a reușit să respingă în lateral.

Mioveni a fost pentru prima oară aproape de gol în minutul 55. Massaro, din 16 metri, nu a tras suficient de bine pentru a-l învinge pe Aioani. Câteva secvențe mai târziu, Berisha a primit o pasă excelentă de la Yameogo. Aflat într-o poziție ideală, vârful dâmbovițenilor a luftat nepermis.

Unii ratează, alții înscriu: concluzia minutelor 73-74 din meci. Italianul Massaro s-a pierdut în fața lui Aioani din câțiva metri, pentru ca un minut mai târziu Ivancic să dubleze avantajul Chindiei, din centrarea lui Martac.

Pe final, CS Mioveni a forțat în zadar revenirea. Echipa lui Emil Săndoi a devenit mare favorită să continue în Liga 1 și după jocul retur de săptămâna viitoare.

FINAL » Chindia Târgoviște - CS Mioveni 2-0

+11 FOTO

⇨ Final de meci: Chindia a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-0

min. 74: GOL CHINDIA! Ivancic reia cu capul în plasă centrarea lui Martac
min. 73: Massaro scapă singur cu Aioani în partea dreaptă. Italianul se pierde însă și pasează la portar
min. 60: Chindia irosește încă o oportunitate de a se desprinde. Florea îl angajează excelent pe Yameogo, care continuă pentru Berisha. Vârful trupei lui Emil Săndoi, aflat într-o poziție ideală, nici măcar nu reușește să lovească mingea, luftând
min. 55: Fază bună creată de Mioveni. Massaro, ajuns la 16 metri, îl intinde pe Aioani, sigur pe intervenție totuși
min. 47: Ocazie mare pentru Chindia! Naiv, Gherghe pierde mingea care ajunge la Yameogo. Acesta trage plasat la colțul lung, insuficient însă pentru a-l învinge pe Croitoru
min. 46: Start în repriza a doua!

⇨ Pauză pe „Ilie Oană”: Chindia o conduce pe Mioveni cu scorul de 1-0

min. 45: Până la pauză, echipa din Târgoviște a mai trecut o dată pe lângă gol. Ivancic a luat o acțiune pe cont propriu în partea dreapta, dar a tras mult peste, cu interiorul
min. 44: Yameogo nu reușește să trimită spre poartă cornerul executat de Chindia din stângă
⇨ Ritmul confruntării a scăzut în partea a doua a primului act
min. 25: Andrei Șerban șutează puternic din lateral. Balonul se duce pe lângă bara din dreapta a lui Croitoru
min. 21: Același Yameogo îl pune în pericol pe Flavius Croitoru, goalkeeper-ul argeșenilor, care reține șutul din marginea careului expediat de fotbalistul din Burkina Faso
min. 15: Dâmbovițenii îi prind din nou descoperiți pe oaspeți, însă Yameogo și Șerban nu profită de slăbiciunile apărării celor de la Mioveni
min. 14: GOL CHINDIA! Ovidiu Bic deschide scorul din centrarea lui Yameogo. Trupa lui Niculescu a pierdut mingea inițial în propria jumătate
Începutul de partidă este echilibrat, fără ocazii notabile
min. 1: A început meciul de la Ploiești!

Chindia Târgoviște - CS Mioveni, echipele de start

CHINDIA: Aioani - Martac, Benga, Dinu, Dumitrașcu - Rață, Bic - Neguț, Yameogo, Șerban - Berisha
REZERVE: Moldovan, Mihai, Ivancic, Negrea, Florea, Piftor, Ioniță, Atanase, Barbu
ANTRENOR: Emil Săndoi

MIOVENI: Croitoru - Alexe, Gherghe, Burnea, Dean - Anghelina, Șerban - Ișfan, Herghelegiu, Rădescu - Balint
REZERVE: Sima, Ghiță, Albăstroiu, Trașcu, Costin, Stoica, Massaro, Coșereanu, Măzărache
ANTRENOR: Claudiu Niculescu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei) / Asistenți: Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui)

VIDEO Ce e nou în Liga 1 din 2020-2021:

Situație explozivă la Rapid! Victor Angelescu a lămurit tot: „E singurul om pe care pot să îl confirm”

Adrian Mititelu continuă transferurile la FC U Craiova 1948! A adus un fundaș din Liga 1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (105)
dubluv
dubluv  •  10 August 2020, 08:04
Postat de spineshivers pe 10 August 2020, 07:05

De cand cu sistemul asta niciodata nu a reusit sa castig barajul cea din B. Oricat am rade noi ca e Chindia sau oricare in situatia ei slaba. Campionatul e foarte slab in general, dar sunt diferente majore intre ligi. Cand a promovat Urziceniul tin minte ca in vara aia au schimbat tot lotul cu exceptia la vreo 3 sau 4 insi. Si abia au terminat pe 10 sau 11 in primul sezon. E greu. Daca UTA si Arges nu fac niste schimbari majore si cu cap, nu-i vad bine.

conteaza mai mult antrenorul decat lotul de jucatori. Argesul, de exemplu, are un antrenor ok pentru Liga 2, insa nu are nicio sansa cu el in Liga 1.

spineshivers
spineshivers  •  10 August 2020, 07:05

De cand cu sistemul asta niciodata nu a reusit sa castig barajul cea din B. Oricat am rade noi ca e Chindia sau oricare in situatia ei slaba. Campionatul e foarte slab in general, dar sunt diferente majore intre ligi. Cand a promovat Urziceniul tin minte ca in vara aia au schimbat tot lotul cu exceptia la vreo 3 sau 4 insi. Si abia au terminat pe 10 sau 11 in primul sezon. E greu. Daca UTA si Arges nu fac niste schimbari majore si cu cap, nu-i vad bine.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  10 August 2020, 03:06
Postat de catalin.fcdb pe 10 August 2020, 01:40

Pai logic ca de Mioveni vorbeam, nu sunt si ei tot in Pitesti ?? Sau bine, langa , poftim, iar Chindia merita o echipa in liga 1, clubu se numeste Chindia Targoviste, nu Dambovita, deci inca odata, nustiu ce visezi tu de Dambovite cand Chindia e a Targovistelui.

omul vorbea de reprezentarea judetelor, tu a oraselor! normal e sa o iei pe judete, ca e greu daca nu e de pe langa Bucale sa fie mai multe echipe din acelasi oras/imprejurimi in prima liga! acum asta ne mai trebuia! chindia, fc comisani si aninoasa in prima liga!

Vezi toate comentariile (105)
Comentează