FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CS MIOVENI, AZI, 20:30

Chindia - CS Mioveni » Produce echipa lui Claudiu Niculescu surpriza? „Poate promova, are nevoie de două lucruri”

Claudiu Niculescu are șansa să revină în Liga 1 alături de CS Mioveni // Sursă foto: facebook.com/csmioveni.ro
Claudiu Niculescu are șansa să revină în Liga 1 alături de CS Mioveni // Sursă foto: facebook.com/csmioveni.ro

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 16:58 / Actualizat duminica, 09 august 2020 16:59

Erik Lincar (41 de ani), antrenorul lui Turris, s-a luptat pentru promovare cu CS Mioveni și consideră că formația lui Claudiu Niculescu (44) are șanse să treacă la baraj de Chindia Târgoviște.

  • Chindia - Mioveni, prima manșă a barajului pentru Liga 1, se dispută azi, de la ora 20:30, la Ploiești. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport, Telekom Sport și Digi Sport; 
  • Returul este prevăzut miercuri, 12 august, la Mioveni. De această dată, partida va începe mai devreme, la ora 18:30.

Chindia e favorită, dar în fotbal s-au întâmplat atât de multe, încât și Mioveni are posibilitatea să se califice, printr-un joc bun și o determinare dusă la extrem. Eu cred că Niculescu are un lot destul de valoros la dispoziție. Acum, nu știu exact care este moralul echipei după eșecul cu Petrolul, pentru că ar fi putut promova direct. Cred totuși că sunt motivați.

Calitatea este la un nivel superior în Liga 1 față de eșalonul secund, într-adevăr, sunt jucători cu experiență, cu multe meciuri la activ, unele chiar în cupele europene. Însă ritmul nu este chiar atât de diferit între cele două ligi. Sigur, sunt meciuri și meciuri, unele foarte bune în prima divizie, altele mai puțin reușite”, a declarat Lincar pentru GSP.ro.

Chindia - CS Mioveni, baraj pentru Liga 1

Federația Română de Fotbal a decis ca numărul echipelor din Liga 1 să crească la 16 din sezonul următor. Astfel, Chindia, ultima în prima divizie, în mod normal retrogradată direct!, joacă un baraj cu locul 3 din Liga 2, CS Mioveni.

Argeșenii erau la mână lor înaintea ultimei etape din play-off-ul eșalonului secund, dar au pierdut meciul cu Petrolul, scor 1-2. Ploieștenii, rămași fără obiectiv, au făcut cel mai bun meci din turneu, iar Mioveni a ratat șansa de a accede direct în prima divizie.

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali vrea să profite de haosul de la CFR Cluj! Încearcă să transfere 2 oameni de bază ai campioanei

N-are milă de Gigi Becali: „E un nerecunoscător! O dă cu religia, dar el ne-a mințit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează