FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FARUL 2-0

Hagi, prima reacție după eșecul de azi: „Sunt supărat! Sărăcie multă”

Chindia - Farul 2-0. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, e dezamăgit de prestația elevilor săi, mai ales în plan ofensiv. +9   FOTO
Chindia - Farul 2-0. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, e dezamăgit de prestația elevilor săi, mai ales în plan ofensiv.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 19:10 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 19:52

Chindia - Farul 2-0. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, e dezamăgit de prestația elevilor săi de azi, mai ales în plan ofensiv.

„Sunt supărat, pentru că eram într-un moment foarte bun, ştiam că trebuia să repetăm meciul cu Clinceniul acasă, să atacăm foarte mult. Am întâlnit o echipă care e foarte bine organizată defensiv. 

Am încercat să îi pregătesc pe jucători pentru acest lucru. Supărarea mea vine că în atac nu am produs, nu am făcut nimic din păcate... Sărăcie multă în după-masa asta, de aceea sunt supărat. Încă nu suntem o echipă puternică, mare, care să se bată acolo sus”, a declarat Hagi la final, conform Telekom Sport.

Ne spunea domnul preşedinte (n.r. - Gică Popescu) că pentru Farul Cupa este la fel de importantă ca Liga 1. Să îmi bage presiune, da, să îmi bage presiune (n.r. - glumește). Am căzut cu un adversar puternic, va fi un meci deschis, noi vom încerca să câştigăm meciul şi să trecem mai departe
Gică Hagi, antrenor Farul, despre meciul cu Sepsi din „16”-imile Cupei

+5 FOTO

Gică Hagi imprimă un anumit stil de joc, au o posesie foarte bună, se face totul ca la carte acolo. Vreau să-i felicit pentru tot ce au făcut. Chiar dacă i-am învins azi, nu este elocvent un singur rezultat. 

Cred că azi am fost mai inspirați la finalizare. Noi am fost cu ocazii mai clare de gol, deși Farul a avut o posesie mai bună. Am reușit să speculăm unele greșeli și de-asta tabela arată așa. 

Cu mai multă șansă, cred că am fi avut mai multe puncte până acum.

Meciul de astăzi a fost cel mai bun din acest campionat, ne-am apropiat puțin de nivelul din sezonul trecut. 

Baxevanos a suferit o accidentare serioasă, care cred că îl va scoate pentru ceva timp din teren. Îmi pare rău, pentru că se integrase bine în echipă

Emil Săndoi, antrenor Chindia

Chindia - Farul 2-0 » Fundașul de națională l-a „îngropat” pe Hagi

Chindia a învins-o pe Farul, scor 2-0, în runda #9 din Liga 1. Meciul a fost deblocat de eroarea lui Virgil Ghiță (23 de ani) din minutul 40, stoperul dobrogenilor convocat de Mirel Rădoi la ultima acțiune a naționalei.

Gazdele au ratat prima ocazie a partidei (7). Din corner, Mikael Cantave i-a testat reflexele lui Aioani, cu o lovitură de cap plasată pe mijlocul porții. 

Primul gol al Chindiei a venit după o greșeală gravă comisă de Virgil Ghiță, care a judecat greșit o fază de manual. La o degajare lungă din apărarea Chindiei, stoperul Farului avea prim planul, dar a fost păcălit de modul în care a sărit mingea din gazon. 

Daniel Popa i-a luat fața și a scăpat singur cu Aioani, marcând fără emoții (40). 

Hagi, prima reacție după eșecul de azi: „Sunt supărat! Sărăcie multă”
Hagi, prima reacție după eșecul de azi: „Sunt supărat! Sărăcie multă”
  • FOTO: capturi TV @Digi Sport

Chindia - Farul 2-0 » Hagi, a doua înfrângere a campionatului

La pauză, târgoviștenii puteau conduce cu 2-0, dar bara a salvat-o pe formația lui Gică Hagi la reluarea din careu semnată de Cristi Neguț

Farul a început cu 3 jucători noi partea a doua: au intrat Mladen, Dobrosavlevici și Enes Sali, ieșind de pe teren Dussaut, Pitu, respectiv Romario Pires. Inspirat Hagi? Conform jocului, nu. 

În continuare, Farul a ajuns rareori în zone periculoase, în vreme ce Chindia s-a mulțumit să păstreze rezultatul și să aștepte un alt contraatac pentru a putea lovi din nou. Și asta s-a întâmplat. 

Celea a lansat o minge în profunzime, l-a găsit pe același Daniel Popa, scăpat din marcaj de Ghiță și Larie, iar atacantul lui Săndoi a reușit „dubla” dintr-o nouă situație de unu contra unu cu goalkeeperul advers. 

Farul, locul 4, suferă al doilea eșec al sezonului. Chindia confirmă victoria cu CS Mioveni (1-0) și urcă provizoriu pe 9.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește alte știri din Liga 1:

Florin Prunea regretă ieșirea deplasată la adresa lui Tavi Popescu » Scuze publice în direct: „Sincer, îmi pare rău”

Adrian Mititelu jr. încinge duelul cu roș-albaștrii: „E timpul să batem Steaua! Eu așa îi spun, chiar dacă mă amendează CNA”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
muzzi
muzzi  •  20 Septembrie 2021, 21:10
Postat de laur33 pe 18 Septembrie 2021, 20:16

Gata i-a dat regele înapoi punctele Chindiei din playout ul din sezonul trecut.

Asa ma gandeam si eu! plus manevrele pe care le fac cu jucatorii intre ei!

fibra
fibra  •  19 Septembrie 2021, 13:08

Problema e ca Farul are lot slabut dar si antrenor la fel.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  18 Septembrie 2021, 21:36

Farul a avut posesia insa putea fi 5 - 0 pentru Chindia , au avut noroc constantenii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează