FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Prunea regretă ieșirea deplasată la adresa lui Tavi Popescu » Scuze publice în direct: „Sincer, îmi pare rău”

Florin Prunea i-a cerut scuze lui Tavi Popescu
Florin Prunea i-a cerut scuze lui Tavi Popescu

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 12:37 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 12:46

La trei zile după ieșirea incalificabilă pe care a avut-o la adresa lui Octavian Popescu, Florin Prunea i-a cerut scuze puștiului de la FCSB. Aflat în direct la o televiziune de sport, fostul goalkeeper a recunoscut că a reacționat deplasat. 

Da, îmi pare rău! Nu este decât un copil. Copiii mai trebuie și dojeniți, dar nu la modul în care am procedat eu. Nu e vinovat. El e un copil. Știți cum sunt tinerii, sunt teribiliști. Sincer, îmi pare rău”, a declarat Prunea în cursul zilei, la Pro X. 

Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan
DERAPAJ
Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan

Prunea nu e de acord cu îndepărtarea lui Bonetti

Întrebat despre viitorul lui Dinamo, Florin Prunea a afirmat că îndepărtarea lui Dario Bonetti e o greșeală a conducerii dinamoviste: „Cred că demiterea lui Dario e nedreaptă. Cred că a scos maximum din această echipă. Eu cred că s-au grăbit când l-au demis”.

Luni, Prunea l-a jignit grosolan pe Tavi Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Un needucat fără creier”

După FCSB - Dinamo 6-0, Tavi Popescu a sărbătorit victoria în vestiar, alături de coechipieri. Elevii lui Edi Iordănescu și-au ironizat rivalii. Au numărat plini de energie până la 6, numărul golurilor înscrise în poarta lui Dinamo, apoi au izbucnit în urale. În imagini apare și Octavian Popescu, în partea de jos, gesticulând energic.

La vederea imaginilor, Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, a făcut o comparație jignitoare în care l-a inclus pe jucătorul în vârstă de 18 ani. „Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier...”, a spus Prunea luni la Prosport.

Mihai Stoica: „N-aș fi fost de acord cu publicarea filmării” 

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și-a expus ieri punctul de vedere după reacția groaznică pe care Florin Prunea a avut-o la adresa tânărului Octavian Popescu. 

„Problema mea nu e că Prunea l-a jignit în halul în care l-a jignit. Mie nu mi s-a părut rău ce au făcut jucătorii. Nici n-am știut că a fost făcută publică filmarea, eu n-aș fi fost de acord cu așa ceva. Prunea îl jignește suburban, e dinamovist. Și eu l-am ironizat pe Chipirliu și îmi pare rău. Am fost un imbecil și am făcut o glumă proastă”, a spus MM la Fotbal Club, pe Digi Sport

VIDEO Imaginile bucuriei » FCSB, show alături de galerie după victoria cu Dinamo

Citește și alte știri de actualitate:

Mihai Stoica, reacție surprinzătoare după ce Prunea l-a umilit pe Octavian Popescu: „Și eu am fost un imbecil”

EXCLUSIV Dorit de Dinamo și Gaz Metan, Poenaru anunță: „Ne-am înțeles, la prânz semnez contractul”

VIDEO Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 4 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (37)
514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Septembrie 2021, 13:10

***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Septembrie 2021, 13:09

Un mare animal. Tu nu erai copil cand cântări ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

905009242959307
Popescu Dan  •  16 Septembrie 2021, 22:06

Mai mare caracter,mare....nu=ti pare rau, ca daca-ti parea rau nu ziceai asa ceva. PUNCT. e clar ca esti si mincinos si arogant...baietii au prezentat cateva episoade de Golanash Baietash ale tale...asa ca...mai bine taceai....acum chiar pare ca ai ceva educatie....de fapt am inteles,,,TOT EL E DE VINA CA E TERIBILIST...tu doar l-ai certat gresit...vai de tine de prapadit

Vezi toate comentariile (37)
Comentează