FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // Concluziile lui Narcis Răducan: „Echipa s-a reglat fizic, a alergat foarte mult”

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 23:20

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a trasat principalele concluzii după succesul izbutit de roș-albaștri în deplasare cu Chindia Târgoviște, scor 2-1.

„E o victorie importantă. Am întâlnt o echipă bună, speculativă, arțăgoasă. Sperăm să ne continuăm drumul spre zona cea mai înaltă a clasamentului. Am fost conduși, dar am avut încredere în puterea mentală și în fotbalul jucătorilor noștri. Echipa s-a reglat fizic, a alergat foarte mult. Se pare că jucătorii au fost inspirați dacă au reușit să revină în joc. 

Au fost probleme cu arbitrajul, dar trebuie să jucăm fotbal și să marcăm mai mult decât adversarul. N-a fost intenție în greșelile arbitrilor, ei au încercat să țină în frâu partida. Sigur, te descumpănește o astfel de greșeală, dar, o mai spun o dată, băieții au continuat să lupte și au întors rezultatul. Suntem într-o situație bună, dar nu trebuie să ne relaxăm și să gestionăm totul cu înțelepciune”, a spus Narcis Răducan, imediat după meci. 

„Sunt mulțumit de Andrei Vlad, e o victorie și pentru el. Mă bucur mult pentru că e un portar de mare viitor” - Narcis Răducan, despre goalkeeper-ul Andrei Vlad

Vezi și: 

CHINDIA - FCSB 1-2 // Bogdan Vintilă, iarăși zeflemitor cu jurnaliștii: „Și Maradona a dat gol cu capul, la 1.50m” + Florin Tănase îl face praf pe arbitru: „A fost jenant! Avem nevoie de VAR”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
j0k3r
j0k3r  •  21 Octombrie 2019, 08:19

omul asta e ***. sigur a zis atat de multe sau ati completat voi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează