FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // Narcis Răducan îl compară pe Iulian Cristea cu Rădoi și Chivu: „Are o furie pozitivă, îi prevăd un viitor frumos”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 15:04

Iulian Cristea (25 de ani) a fost folosit pe poziția de mijlocaș defensiv în meciul Chindia Târgoviște - FCSB 1-2, iar evoluția sa l-a impresionat pe Narcis Răducan (45 de ani), directorul sportiv al vicecampioanei României.

„Cristea a jucat bine pe un post relativ nou. Sunt jucători care evoluează cu aceeași eficiență pe două posturi. Rădoi juca la fel de bine și fundaș central, și la închidere. Chivu evolua pe două posturi și o făcea foarte bine.

E corect, am decis să jucăm cu Iulian Cristea acolo pentru că am avut probleme cu mijlocașii centrali. Nedelcu se antrenează cu echipa de câteva zile, dar nu este 100% din punct de vedere fizic.

Însă, dincolo de toate aceste aspecte, vreau să remarc un lucru. Ce am văzut eu la el și m-a impresionat este că are o furie pozitivă să ajungă fotbalist. Îi prevăd un viitor frumos”, a declarat Narcis Răducan, conform TV Digi Sport.

1.200.000 €este cota de piață a lui Iulian Cristea, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

28 de meciuria bifat Cristea în tricoul lui FCSB, reușind 2 goluri pentru vicecampioana României

6a fost nota primită din partea Gazetei Sporturilor de Cristea, după Chindia - FCSB 1-2

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // INTERVIU Lacina Traore: „Am fost mic, Clujul m-a făcut mare. Acum mă reinventez”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  21 Octombrie 2019, 18:32

Ce sa mai discutam.,, un fel de seedorf ori gatuso

demolarii
demolarii  •  21 Octombrie 2019, 16:41

La vârsta lui, 25 de ani, trebuia sa aiba deja un trecut.....Dar dacă Becali va lua cat dorește pe jucător, ce mai conteaza ce cariera va avea?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează