FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // VIDEO Bogdan Vintilă, iarăși zeflemitor cu jurnaliștii: „Și Maradona a dat gol cu capul, la 1.50m” + Florin Tănase îl face praf pe arbitru: „A fost jenant! Avem nevoie de VAR”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 22:46

Bogdan Vintilă (47 de ani) s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale în victoria la limită contra Chindiei, scor 2-1, și nu a dorit să comenteze despre arbitraj. 

Daniel Florea, la doar 1.73m, a dat gol cu capul pentru Chindia, de lângă Chorbadzhiyski, fundașul central de la FCSB, înalt de 1,94m. Întrebat de acest lucru, Vintilă a afișat din nou un ton zeflemitor cu jurnaliștii: „Da, ce, și Maradona a dat gol cu capul și avea doar 1.50m”. 

„Este o victorie muncită. Am știut să suferim și asta îmi dă încredere pe viitor. Echipa a reușit să revină și scorul putea să fie mult mai mare. Avem jucători buni. Oricare intră de pe bancă reprezintă un plus. Îmi felicit jucătorii și mă bucur că munca lor dă roade. Nu vreau să comentez arbitrajul, pentru că nu vreau să dau alibiuri jucătorilor mei. Eu sunt mulțumit că echipa mea a câștigat”, a spus Bogdan Vintilă, la Look Sport.  

Întrebat despre schimbarea lui Olimpiu Moruțan (20 de ani) imediat după pauză, Bogdan Vintilă a reacționat:

„Moruțan este un jucător bun, de viitor. A avut o problemă la echipa națională. Acum mă trageți de limbă de ce l-am schimbat pe Moruțan. Am fost mulțumit de el, dar s-a antrenat mai puțin decât ceilalți. Nu am probleme în a-mi pregăti primul 11 pentru etapa viitoare. Gnohere a marcat, este în regulă. Doar prin concurență poți să creezi valoare”. 

Căpitanul nu e de acord cu antrenorul 

Deși antrenorul a refuzat să comenteze pe marginea arbitrajului, Florin Tănase (24 de ani) nu s-a putut abține și a criticat dur prestația brigăzii delegate la această întâlnire.  

„A fost un meci dificil cu o echipă agresivă, bine așezată defensiv. Mă bucur că până la urmă am reușit să câștigăm. La gol mi s-a părut că a fost un henț foarte clar lângă tușier. Din fericire pentru noi, Dumnezeu ne-a ajutat după. Nu m-am temut. Sunt destui jucători valoroși în echipă. Mă așteptam să câștigăm. Trebuie să câștigăm la Hermannstadt. Suntem obligați să ne calificăm în play-off. Contează că ne-am apropiat de locurile de play-off. Arbitrajul a fost jenant, după părerea mea. Avem mare nevoie de VAR. Cred că a fost penalty la Iulian Cristea” - Florin Tănase.  

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
amygos_sm
amygos_sm  •  21 Octombrie 2019, 09:39

dupa meciul cu cainii lemn tanase nu a cerut VAR...:) cand sunt avantajati nu e nevoie de var..hahahaha

planetfun
planetfun  •  21 Octombrie 2019, 06:28
Postat de sakamoto pe 20 Octombrie 2019, 23:47

BLAT, BLAT, BLAT! Gigica avea nevoie ca de aer, de cele 3 puncte si le-a -cumparat-pardon obtinut. Critica arbitrul care mai de care, dar ma intreb si eu ca tot omul:bine, bine, ce ar fi fost daca maistorul cu fluiera, ar fi suflat precum Hotzescu la Astra-CFR Cluj? 2 jucatori eliminatzi de la CFR si 2 palituri de la 11 m pt Astra. 2 jucatori ai lui Gigica eliminatzi si 2 palituri de osinda pt oponentzii lui Gigica? Era atunci:MACEL, MACEL, MACEL, sau nu? Deranj mare! Asa totul este bine, cind se termina cu bine. Traiasca psd! Traiasca arbitrajul din fotbalul romanesc! Traiasca COOPERATIVA! Traiasca Dna Dancila! Traiasca Pitzi! Traiasca Dl Melescanu! Traiasca Dl Vanghelie!Ura si la gara!

*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  21 Octombrie 2019, 06:26

Sa nu dai decat un gol din faza fixa, doar un gol din afara careului, si ala din deviere, sa tremuri la fiecare lovitura si corner, asta inseamna ca nu ai habar sa pregatesti echipa.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează