FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-1

Emil Săndoi, furtunos după Chindia - FCSB: „Ei de ce nu au primit cartonașe roșii? Lipsă totală de fair-play”

Emil Săndoi +19   FOTO
Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 23:25 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 00:02

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul de la Chindia Târgoviște, nu a fost de acord cu deciziile arbitrului Lucian Rusandu din meciul cu FCSB, pierdut de echipa sa, scor 0-1

Cele două faze care au dus la victoria FCSB-ului în final, anume eliminarea lui Milan Kocic și penalty-ul dictat pentru FCSB în prelungirile reprizei secunde, au agitat spiritele în tabăra Chindiei. La finalul partidei, antrenorul Emil Săndoi a avut un discurs ferm și a acuzat o presupusă lipsă de fair-play a roș-albaștrilor. 

Emil Săndoi, furios după Chindia - FCSB: „S-au făcut greșeli!”

„Nu m-am uitat la faze și nu știu dacă o voi face în curând. Eu cred că s-au făcut niște greșeli. Nu vreau să condamn pe nimeni, dar la cartonașul roșu pe care l-am primit... un jucător de-ai noștri joacă mingea. Poate a fost un joc periculos, dar nu este intensitatea așa mare și în niciun caz intenție. Să joci cu FCSB și să lași o echipă în minutul 10 din minutul 8, după ce am avut o ocazie mare, cu poarta goală, când mingea lovește bara... 

Nu cred că a fost un joc atât de periculos încât să se acorde cartonașul roșu. Popadiuc a fost apoi lovit intenționat cu cotul, de ce nu s-a dat roșu? De ce nu s-a dat când Ioniță a fost aruncat în panourile publicitare?”, a spus Săndoi la DigiSport. 

Două greșeli mari de arbitraj în Chindia - FCSB » Porumboiu, verdict pentru GSP: „Cine îi deleagă?! Nu învață nimic!”
Chindia - FCSB
Două greșeli mari de arbitraj în Chindia - FCSB » Porumboiu, verdict pentru GSP: „Cine îi deleagă?! Nu învață nimic!”

Emil Săndoi: „FCSB, cu lipsă totală de fair-play”

„Nu pot să-i felicit pe cei de la FCSB, cu noi jucând în 10 oameni nu știu dacă au avut ocazii clare, și noi am demonstrat că suntem periculoși. Eu îi felicit pe jucătorii mei. E o lipsă totală de fair-play. În repriza a doua, când aveam un jucător căzut, s-a aruncat mingea în aut, apoi a fost repusă în joc, dar nu ne-a fost dată. Îi felicit și apreciez pe Edi Iordănescu, dar pe jucătorii de la FCSB nu îi felicit. Era mingea noastră, așa se procedează peste tot. Că nu pot ei să ne felicite contează puțin, nici nu mă interesează.

Ce vreți să facem când jucăm în 10 oameni din minutul 8? Amintiți-vă câte acțiuni ofensive am avut în 10 oameni! Nu cred că putem fi acuzați de antijoc. Că ne urmărim interesul, da. Din punctul meu de vedere, i-am felicitat pe jucătorii mei pentru dorința de care au dat dovadă, pentru modul în care au stat pe teren și jocul prestat. 

Dacă am fi rămas 11 contra 11, poate rezultatul nu ar fi fost cel care este acum pe tabelă. În momentul în care ai parte de un asemenea dezechilibru, nu e fair-play. Nu vreau să acuz arbitrajul”, a adăugat Săndoi. 

+15 FOTO

Marco Dulca, după Chindia - FCSB 0-1

Sunt frustrat, nu știu ce pot zice. A fost un meci greu, am avut acea eliminare, dar fără greșeala de arbitraj din final nu primeam gol nici dacă mai jucam două zile. Eu zic că nu a fost penalty, Paul a zis că l-a lovit mingea în piept, apoi i-a sărit în mână. Nu a fost nici cartonaș roșu, Kocic s-a ferit când a mers spre Crețu, nici nu l-a atins. Crețu s-a ridicat și a alergat normal apoi, nu a fost nimic. 

Sunt foarte multe greșeli, arbitrii nu răspund cu nimic. Când merg să arbitreze în Europa o fac perfect, nu știu cum se întâmplă asta. Ne-au dominat, au avut posesia, dar nu au fost periculoși.

- Marco Dulca, mijlocaș Chindia 

Mai multe știri despre Chindia - FCSB: 

Două greșeli mari de arbitraj în Chindia - FCSB » Porumboiu, verdict pentru GSP: „Cine îi deleagă?! Nu învață nimic!”

Keșeru, vizibil deranjat de înlocuirea din meciul cu Chindia: „Probabil va veni și antrenorul la interviuri și îl veți întreba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
francescoli1974
francescoli1974  •  02 Octombrie 2021, 20:37
Postat de robotzel pe 02 Octombrie 2021, 16:13

La cat au stat tăvăliți pe jos cei de la chindia nu este corect sa vorbim de fair play. Lipsa de fair play este la stimulatorii lui Sandoi.

Simulatori ai vrut să zici,nu?

robotzel
robotzel  •  02 Octombrie 2021, 16:13

La cat au stat tăvăliți pe jos cei de la chindia nu este corect sa vorbim de fair play. Lipsa de fair play este la stimulatorii lui Sandoi.

1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  02 Octombrie 2021, 16:06

Mie nu-mi place ca nu recunoaștem ca fcsb nu joaca nimic. CFR dădea de pământ cu chindia în 10 din min 8. Ju am văzut nimic la fcsb. Sau bucurat la final de parca au întrat în c.league. penibil și deranjant. Niciodată dar niciodată cu rusandru na centru nu au avut emoții. Un arbitraj golanesc completat de cel de rezerva Dima care a permis sa facă tot ce dorește domnul Iordănescu pe margine.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează