FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN 1-1

CHINDIA - GAZ METAN 1-1 // Motivul inedit pentru care Edi Iordănescu a văzut „galbenul”: „Nu aveam de unde să știu. Așa e noul regulament”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 20:15

Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș au remizat, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii 1. 

Edi Iordănescu (41 de ani) și-a felicitat jucătorii pentru dăruire și a dezvăluit discuția purtată cu arbitrul Adrian Cojocaru în timpul meciului.

„Era important pentru noi să aducem cele trei puncte astăzi. Se pare că am înțeles ce trebuia să schimbăm după eșecul cu Dinamo. Am avut intensitate, am controlat partida, dar nu am marcat. Responsabilitatea rezultatului este mereu a mea, responsabilitatea atitudinii, a dăruirii, este a lor. Rămâne să vedem ce putem învăța după fiecare joc.

Ne așteaptă un derby local cu Sibiul. Fanii noștri au așteptări mari, mai ales că anul trecut am câștigat toate meciurile directe”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.

Iordănescu a văzut din nou cartonașul galben!

Edi Iordănescu a revenit pe banca tehnică, după o suspendare de două etape. Tehnicianul a văzut și astăzi un cartonaș galben din partea „centralului” Adrian Cojocaru. Motivul este unul inedit. 

  • CONTEXT: Iordănescu a fost eliminat la pauza meciului pierdut de Gaz Metan cu CFR Cluj, scor 0-3. Antrenorul medieșenilor a considerat decizia luată de Istvan Kovacs deplasată, a răbufnit în timpul interviurilor de la final și a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină.

„Astăzi a fost o confuzie. Cineva de pe margine trimisese o sticlă pe teren. A spus că eu conduc banca și că trebuie să spun cine a aruncat-o. Nu aveam de unde să știu. Așa e regulamentul și nu condamn arbitrajul. Așa e noul regulament, eu sunt vinovat. Arbitrajul mi s-a părut foarte bun. A fost o discuție amicală, chiar dacă am mai protestat, am avut decență”, a explicat antrenorul medieșenilor.

Vezi și:

VIDEO Iordănescu și Moldovan cad la pace după o repriză secundă plină de evenimente! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează