FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - HERMANNSTADT 1-1

Marius Măldărășanu, nemulțumit după egalul cu Chindia: „Vreau mai mult de la jucători!”

Marius Măldărășanu
Foto: Imago
Marius Măldărășanu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 20:39 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 21:08

Chindia și Hermannstadt au remizat la Ploiești, 1-1, în etapa secundă a noului sezon de Liga 1. Marius Măldărășanu (47 de ani), antrenorul sibienilor, a analizat prestația echipei sale. 

Sub comanda lui Măldărășanu, Hermannstadt are un început bun de sezon. Sibienii sunt neînvinși în primele două etape, acumulând 4 puncte. Antrenorul a explicat motivele din spatele jocului bun al echipei sale, dar anunță că are așteptări mai mari de la fotbaliștii săi.

Strigătul unui jucător de la Hermannstadt: „Suntem neplătiți de două luni. Nu vreau să ne obișnuim așa!”
CHINDIA - HERMANNSTADT 1-1
Strigătul unui jucător de la Hermannstadt: „Suntem neplătiți de două luni. Nu vreau să ne obișnuim așa!”

„În prima repriză au fost situații în care am pierdut mingea foarte ușor. În cea de-a doua repriză am reglat și am stat în jumătatea adversă. Am avut ceva situații bune de a marca, bineînțeles au avut și ei pe final. Pot să-mi felicit băieții că au făcut un efort extrem de mare. A fost foarte, foarte cald, trebuie să ne adaptăm. Se încăpățânează de multe ori, nu joacă simplu, efortul e mult mai mare și asta se răsfrânge asupra jocului nostru. 

Dar îmi felicit jucătorii, a fost un punct muncit, unul pe care l-am câștigat. Chiar dacă suntem cam același lot, asta este forța noastră, omogenitatea și forța grupului. Avem un joc pe care îl știe toată lumea, încercăm să jucăm atât cât ne permite și adversarul. Vreau mai mult de la jucători pentru că am încredere în ei și au calitate. 

Dacă vom mai reuși să aducem câțiva jucători pe parcurs poate atunci vom avea un lot mult mai bun. Eram convins că vom face puncte”, a declarat Marius Măldărășanu la Orange Sport.

Lăsând la o parte țintarul, unora le convine să joace cu anumite echipe, eu aș fi preferat să începem campionatul cu echipele care sunt în cupele europene, pentru că vedeți ce se întâmplă. Am jucat acolo și după fiecare meci din cupele europene sunt probleme în campionat, dar până la urmă sunt mulțumit cu 4 puncte.

- Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt

Mă bucur pe jumătate pentru gol. Dacă am fi câștigat, m-aș fi bucurat pe deplin. A fost un meci greu, de luptă, pe o căldură sufocantă. Mi-am propus de ceva timp să înscriu în Liga 1, mă bucur că am reușit-o aici, la Sibiu, unde am crescut

- Alexandru Oroian

Citește alte știri din Liga 1: 

Pancu, revoltat de gestul Rapidului: „Cum să mă trimiți la cucurigu?! Rușine!”
Rapid
Pancu, revoltat de gestul Rapidului: „Cum să mă trimiți la cucurigu?! Rușine!”
Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!
CSU Craiova
Doi jucători de la Universitatea Craiova au fost excluși din lot!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează