FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - HERMANNSTADT 1-1

Strigătul unui jucător de la Hermannstadt: „Suntem neplătiți de două luni. Nu vreau să ne obișnuim așa!”

Mihai Butean // foto: captură DigiSport
Mihai Butean // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2022 20:37 / Actualizat luni, 25 iulie 2022 20:59

Mihai Butean (25 de ani) a vorbit la finalul meciului dintre Chindia și Hermannstadt, scor 1-1, despre problemele financiare de la clubul sibian. 

Butean, victima unei lovituri violente din partea lui Daniel Popa în prima repriză a meciului de la Ploiești, a dezvăluit că jucătorii de la Hermannstadt au de încasat salarii restante de până la două luni. 

El speră ca acest lucru să nu devină o practică uzuală la cluburile din Liga 1, deși multe dintre ele au fost chinuite de problemele financiare pe parcursul sezonului trecut.

Dică e ultimul antrenor cu care Gigi a avut succes » 3 mari argumente pentru a deveni noul „principal”
fcsb
Dică e ultimul antrenor cu care Gigi a avut succes » 3 mari argumente pentru a deveni noul „principal”

Mihai Butean trage un semnal de alarmă după Chindia - Hermannstadt

„Zic că ne îndreptăm în direcția potrivită, cu antrenamentele pe care le facem toate lucrurile se vor rezolva. Și conducerea vine lângă noi, avem promisiuni că totul va fi bine. Sperăm să se rezolve ce ni s-a promis. 

Cred că la majoritatea cluburilor este o problemă momentan, dar nu aș vrea să ne obișnuim așa, să fie peste tot probleme și să ne mulțumim cu asta.

Ne dorim să fim plătiți pentru cât muncim, să fie condițiile în regulă. Nu doar la Sibiu sunt probleme, ci peste tot în țară. S-au făcut două luni fără salarii primite. Unii jucători au două luni, alții una. Nu vreau să se ajungă la situația în care să se spună că și la altă echipă sunt restanțe de două luni, și să fim mulțumiți așa. 

Vrem să fim plătiți la zi, dar suntem pe drumul cel bun, a venit și conducerea cu anumite promisiuni. Sperăm ca toată lumea să se țină de promisiunile făcute și să jucăm fotbal, să ne bucurăm de el”, a afirmat Butean la Orange Sport. 

Astăzi avem o scuză, am greșit mult pase ușoare și preluări din cauza căldurii, probabil că nu am reușit să fim atât de concentrați cum trebuia.

- Mihai Butean, Hermannstadt

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, confirma problemele financiare ale clubului încă de la începutul lunii iulie, înainte ca sezonul să înceapă. El promitea atunci că „până-n data de 15 iulie vor fi toți jucătorii cu banii la zi”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Dică e ultimul antrenor cu care Gigi a avut succes! 3 mari argumente pentru a deveni noul „principal” al roș-albaștrilor

Pancu, revoltat de gestul Rapidului: „Cum să mă trimiți la cucurigu?! Rușine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  25 Iulie 2022, 22:24

Saracul de el... si cu pometele umflat si cu banii neluati...

viforul
viforul  •  25 Iulie 2022, 22:06

Nu te teme, or sa fie 4 in curând, apoi 6 și tot așa. Nu apuci sa te obișnuiești…..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează