FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

Avertismentul lui Mihai Stoica: „Alta e problema la Rapid, nu ce a spus Iosif”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 07:08 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 08:29

Rapid a remizat pe terenul Chindiei, 2-2, deși a jucat o repriză cu doi oameni în plus.

La finalul partidei, Mihai Stoica, managerul general al FCSB și expert TV Telekom Sport, a analizat în studio prestația echipei lui Mihai Iosif și a dezvăluit ce a discutat cu președintele giuleștenilor, Daniel Niculae.

Mihai Iosif, dezamăgit după Chindia - Rapid: „Foarte supărător. Nici nu trebuiau să treacă jumătatea terenului”
Chindia - Rapid 2-2
Mihai Iosif, dezamăgit după Chindia - Rapid: „Foarte supărător. Nici nu trebuiau să treacă jumătatea terenului”

Analiza lui Mihai Stoica: „Rapid are probleme mari! Chiar am vorbit cu Daniel Niculae”

„Rapid nu are lot. Ca să reacționezi la pauză, trebuie să vii cu cineva de pe bancă. Ai intrat cu Marzouk, despre care nimeni nu ştie cine este. Chiar am discutat cu Daniel Niculae şi era conștient că nu are lot. Nu are mijlocaș central care să dezechilibreze adversarii. 

Crepulja şi Săpunaru au pierdut duelurile. La meciurile astea alta e problema, nu ce a spus Iosif, despre automulţumire. Intervine o presiune enormă. Dacă nu câștigi cu doi oameni în plus, te faci de râs. Automulţumirea nu există la asemenea meciuri. 

Rapid e o echipă care dacă are formulă completă, cu Albu, poate primi greu gol. E greu să îi marchezi. Îi are pe Săpunaru şi Grigore, care nu trebuie să stea departe de poartă.  Dar în ofensivă sunt jucători care nu au spus nimic în fotbalul românesc. Rapid are probleme şi cu suspendările. Sunt jucători care primesc ușor cartonaşe galbene”, a spus Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

„Rapid are fotbaliști care au făcut carieră în Liga 2”

„Rapid are probleme mari şi ştiam că are probleme mari. Rapid are jucători din Liga 2, care au făcut carieră în Liga 2. I-a adus pe Belu, Săpunaru, Grigore, Junior Morais.

Când Rapid trebuie să atace, are probleme. Are fundaşi lenţi, care au probleme atunci când trebuie să-şi asume riscuri. În faţă nu au avut jucători care să decidă duelurile unu la unu. Sefer e interesant, cu un stâng bun, dar nu e experimentat. Romario Moise și Alami vin din Liga 2”, a adăugat Mihai Stoica.

VIDEO Emil Săndoi, răbufnire la adresa arbitrajului: „Am pierdut două puncte dintr-o gravă eroare de arbitraj”

Citește și: 

Emil Săndoi s-a dezlănțuit după greșeala imensă de arbitraj: „Mi-e rușine să intru în vestiar! Ce să le zic? Îmi vine să o iau singur pe drum, spre București, spre Iași”

Chindia scapă victoria cu Rapid, 2-2, din cauza unei erori URIAȘE de arbitraj! Tușierul n-a văzut un ofsaid clar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ucluj2011
ucluj2011  •  22 Noiembrie 2021, 10:13
Postat de stargate pe 20 Noiembrie 2021, 12:23

Aceasta echipa clonat este echipa pesedistilor cu o finanțare suspecta se vede ca mai mereu au fost favorizați de arbitri pt ca de când a i ceput campionatul au fost iertați de o grămadă de cartonase galbene și rosii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  21 Noiembrie 2021, 14:28
Postat de adriann_ pe 20 Noiembrie 2021, 09:59

Fiecare aparitie in spatiul public a lui mm stoica este o rusine pentru ziarul/televiziunea care il invita sau ii ere parerea. Nu e vorba despre faptul ca a facut puscarie ci despre motivul pentru care a facut si mai ales despre FAPTELE PENTRU CARE NU A FACUT.

Expert în ce cum se face să ajungi la pușcărie,o rușine de om care linge pe unde a scuipat alții.Telekom se face de râs cu așa expert privitorii schimbă canalul când apare el.

tricisport
tricisport  •  20 Noiembrie 2021, 14:39
Postat de stargate pe 20 Noiembrie 2021, 12:23

Aceasta echipa clonat este echipa pesedistilor cu o finanțare suspecta se vede ca mai mereu au fost favorizați de arbitri pt ca de când a i ceput campionatul au fost iertați de o grămadă de cartonase galbene și rosii

Du-te mah pe Abydos ))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează