FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CFR CLUJ 1-4

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CFR CLUJ 1-4 // VIDEO Să vină Celtic! Campioana s-a dezlănțuit în repriza a doua și revine pe primul loc » Cum arată ACUM clasamentul

Chindia - CFR Cluj // foto: sportpictures.eu
Chindia - CFR Cluj // foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 19:56

CFR Cluj a revenit după ce a fost condusă cu 0-1 și a câștigat cu 4-1 pe terenul Chindiei Târgoviște. Echipa lui Dan Petrescu revine pe primul loc și abordează cu un moral excelent turul cu Celtic de miercuri.

Vezi aici statisticile meciului

VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

„Dacă nu vom trata meciul serios, nu avem nicio șansă! Vom face multe schimbări, va fi foarte greu”, avertiza, înțelept, Dan Petrescu. Iar temerile „Bursucului” s-au materializat în prima repriză, una în care CFR a fost, în multe momente din joc, aproape de nerecunoscut.

Campioana, fără reacție în primele 45 de minute

Țucudean, încă „amorțit” după pauza îndelungată pe care a fost forțat să și-o ia, a revenit printre titulari, dar n-a avut prea multe realizări în primele 45 de minute. Ba chiar a finalizat modest, în minutul 12, după o fază fixă executată inteligent de ardeleni.

Deschiderea de scor a venit în poarta lui Cosmin Vâtcă, înlocuitorul lui Arlauskis. În minutul 27, profitând și de o eroare a lui Andrei Mureșan, Neicuțescu a înscris în poarta clujenilor. Atacantul împrumutat de la Dinamo a pivotat scurt și a înscris cu un șut plasat.

A fost momentul care a trezit din apatie campioana. Dan Petrescu, din nou un adevărat „vulcan” pe bancă, n-a mai așteptat până la pauză și l-a scos pe puștiul de 19 ani Cătălin Itu, injectând o pastilă de experiență în echipă. Chiar dacă nu a marcat, CFR a început să joace mai ofenisiv și a fost aproape de gol în ultimul minut al reprizei, când Păun a trimis violent în bară.

Demonstrație de forță după pauză

CFR n-a mai stat însă la discuții în repriza secundă, iar golul a venit încă din minutul 49. Butean l-a angajat excelent pe Țucudean, iar instinctul de „killer” al golgeterului din ultimele două sezoane a ieșit la suprafață.

După minute în șir în care CFR a fost singura echipă de pe teren, golul a picat din nou în poarta Chindiei. Alexandru Păun, poate cel mai bun jucător al campioanei în acest meci, a interceptat o minge pierdută de Leca și a înscris cu un șut plasat de la marginea careului.

Revenirea a fost completă în minutul 74, când Deac a înscris din fața porții după o fază construită pe axa Păun-Omrani. Același Deac a mai înscris o dată, în minutul 89, aducând o victorie categorică.

CFR Cluj revine pe primul loc grație acestei victorii, echipa lui Dan Petrescu acumulând 10 puncte. Pentru clujeni urmează duelul de miercuri cu Celtic, din turul III al preliminariilor Champions League.

De partea cealaltă, Chindia rămâne cu un singur punct după patru meciuri. Dâmbovițenii sunt pe locul 12.

6.000 de spectatoriau fost prezenți la meciul disputat la Ploiești

Echipele de start

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, D. Dumitrașcu - D. Novac, L. Mihai - Neguț, Cherchez, Yameoho - Neicuțescu
Rezerve: I. Popescu - Dudea, Neciu, C. Dinu, D. Florea, V. Rață, A. Serban
Antrenor: Viorel Moldovan

CFR Cluj: Vâtcă - Butean, A. Mureșan, Cestor, Peteleu - Itu, Hoban, A. Păun - C. Deac, Țucudean, V. Costache
Rezerve: A. Rus - Susic, A. Burcă, Sylla, Luis Aurelio, Petrila, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: George Găman / A1: Radu Ghinguleac / A2: Vladimir Urzică / Observator: Adrian Vidan
Stadion: „Ilie Oană”, Ploiești

LIVE » Chindia - CFR Cluj 1-4
Au marcat: Neicuțescu '27 / Țucudean '49, Păun '67, Deac '73, '89

Vezi AICI programul etapei a 4-a!

Vezi AICI clasamentul live!

 

de Alexandra-Flavia Pavelescu

Vezi și:

Cum s-au cunoscut Petrescu și Robbie Williams » „Bursucul” vrea să ia cina cu el după festival + Avertisment pentru jucătorii CFR-ului: „Nu o să mai joace fotbal dacă îi prind acolo!”

AICI ai cele mai interesane statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (104)
fairplayromania
fairplayromania  •  04 August 2019, 17:04
Postat de fara_pista pe 04 August 2019, 08:06

Normal, faci ce faci și tot la FCSB ajungi... Rusine, bă, fraierplei, rușine!!!! Nu te mai potolești cu astfel de comentarii? Câtă ură ai în tine?

Du-te bă si plimbă ***....În 2 ore începe Craiova dar nu avem nici-un articol în gsp ! Dar avem 30 de articole cu echipa fara nume.... Du-te bă si nu te mai opri.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368352650018277
Cluj Cluj  •  04 August 2019, 12:17
Postat de napocarepublic pe 04 August 2019, 02:12

mai trollache citeste presa ta de peste muntzi ,,,o sa vezi ca suntem pe locul doi ca nr de spectatori ,dupa craiova

Spune tu asta alora care se lafaie pe stadionul platit si de ceferisti si se dau echipa clujului spargand capete de civili si jandarmi....

fara_pista
fara_pista  •  04 August 2019, 08:06
Postat de fairplayromania pe 04 August 2019, 01:32

Sa desfinţăm CFR, si să lasam doar fcfcsb.......Rusine bă GSP, rusine!!!! Nu vă mai potoliţi cu astfel de articole? Cîtă ură aveţi în voi.?

Normal, faci ce faci și tot la FCSB ajungi... Rusine, bă, fraierplei, rușine!!!! Nu te mai potolești cu astfel de comentarii? Câtă ură ai în tine?

Vezi toate comentariile (104)
Comentează