FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // VIDEO+FOTO Uhrin n-a schimbat nimic! Roș-albii pierd contra Chindiei și revin pe ULTIMUL LOC

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 18:00

Dinamo a pierdut și contra Chindiei Târgoviște, 2-3 (Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.  / Montini '54, Nistor '82), la debutul pe bancă al lui Dusan Uhrin jr. „Câinii” sunt acum pe ultimul loc, iar situația pare catastrofală.

Prima repriză n-a adus nicio îmbunătățire în jocul lui Dinamo, care a continuat jocul dezastruos etalat săptămâna trecută, în înfrângerea de la Iași, 0-2. 

Deschiderea de scor a venit după 19 minute, când Cristian Neguț a înscris cel mai frumos gol din această ediție: șut din întoarcere de la 20 de metri, direct în vinclul lui Piscitelli, fără nicio reacție la torpila dâmbovițeanului.

Fără reacție, Dinamo a mai încasat un gol până la pauză. Chindia a speculat degringolada din defensiva oaspeților, iar Leca a înscris cu capul, chiar înainte de pauză, după o fază fixă.

Uhrin a riscat tot la pauză și l-a aruncat în luptă pe Daniel Popa. Mai ofensivi, dinamoviștii au redus din diferență prin Montini, în minutul 54. Golgeterul ultimului sezon la Dinamo a fost pe fază la o respingere greșită a portarului și a înscris golul speranței.

Doar că gazdele s-au desprins din nou în minutul 65, profitând de faultul copilăresc al lui Klimavicius. Lituanianul e doar o umbră a fotbalistului din sezonul trecut, penalty-ul făcut cadou Chindiei fiind cel mai bun exemplu. Cherchez a înscris fără emoții din penalty, iar Dinamo se depărta din ce în ce mai mult de victorie.

+31 FOTO

Asaltul din final n-a fost de ajuns

Finalul le-a aparținut roș-albilor care au înscris în minutul 82, prin nou-intratul Nistor. Aflat la primul meci în acest sezon, liderul incontestabil al echipei a finalizat simplu, din interiorul careului, centrarea perfectă a lui Sorescu.

Improbabila egalare a fost la un pas să se materializeze în al cincilea minut al prelungirilor, când șutul puternic al lui Daniel Popa a fost blocat de portarul Chindiei.

S-a terminat 3-2 pentru echipa lui Viorel Moldovan, care scapă, deocamdată, de ultimul loc. În schimb, Dinamo e în continuare în cădere liberă, ajungând din nou pe ultimul loc, poziție care nu îi e deloc străină în acest sezon.

5.500de spectatori au fost prezenți la meci

Chindia Târgoviște - Dinamo 3-2

  • Au marcat: Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.  / Montini '54, Nistor '82

+31 FOTO

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, C. Dinu -  Neguț, L. Mihai, Bic, A. Șerban - Cherchez, D. Florea
Antrenor: Viorel Moldovan 
Rezerve: I. Popescu, D. Dumitrașcu, Ad. Ioniță, V. Rață, Burlacu, Yameogo, Voduț 
Absenți: -

Dinamo: Piscitelli - Moura, Klimavicius, Ciobotariu, Sin - Răuță, R. Grigore - Sorescu, Bru, Mihaiu - Montini
Rezerve: Straton, M. Popescu, Corbu, D. Nistor, Moldoveanu, D. Popa, G. Grețu
Antrenor: Dusan Uhrin jr. 
Absenți: I. Filip, Bejan, Brito, Mrzljak (accidentați)

Stadion: „Ilie Oană" - Ploiești 
Arbitru: Iulian Călin / A1: Daniel Hulubei / A2: George Neacșu / Observator: Corneliu Fecioru

Vezi și:

VIDEO + FOTO Surpriză la Dinamo: 10 jucători la control antidoping » Ce vedetă a venit la antrenament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (194)
suporterucv
suporterucv  •  17 August 2019, 13:30

Se va intampla si cu Dinamo ce s-a intamplat cu majoritatea echipelor de traditie din Romania....retrogradare sau faliment. Exista un ciclu al istoriei

becalidinamovit
becalidinamovit  •  17 August 2019, 13:15
Postat de observator_federal pe 17 August 2019, 09:39

Presa "sportivă" nu-și asumă în niciun fel inflamarea permanentă a orgoliilor din galeria dinamovistă? Articolele triumfale despre "rușinea", "haosul", "umilințele" - toate "istorice" - nu au pus, cu premeditare, jar pe foc? "Tusea și junghiul"(cum "curajos" numea un articol recent Ioanițoaia), sunt de fapt galeriile bezmetice și gazetarii de scandal care umplu cu jigniri grave "paginile de sport"! Rușinea istorică se împarte în mod egal...

Dinamo o sa -si salveze blazonul prinzand playoff anul asta sunt sigur suta la suta ,dar gsp o sa ramana o Rusine de ziar care promoveaza scandalul ,*** la *** ,aduce jigniri unora .calitatea jurnalismului ramane la acst ziar de liga 5-a daca e sa ne raportam la valoare ..presa de mahala .nu o sa accepte adevarul si o sa modereze acest com du delete.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  17 August 2019, 13:10

bai jurnalistu lu peste ,ce sa schimbe Uhrin cand el a apucat sa faca un dus si sa s schimbe in pijamale o data? de Urin vorbim dupa 5-6 etape ..oricum repriza a 2-a sa vazut ca a intrat in jucatori la pauza .alta atitudine si jcul echipei s-a schimbat .multe ratari se vede cand intra un jucator cu calitate cum e Nistor ..eu cred dle ziarist de cacancan ca Dinamo de la meci la mei o sa arate mult mai bine .

Vezi toate comentariile (194)
Comentează