FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // VIDEO Viorel Moldovan, lecție de management pentru Dinamo: „Eu nu îl lăsam pe Neicuțescu la Chindia”

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 22:34

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit, printre altele, despre posibilul transfer al lui Mihai Neicuțescu (20 de ani) în Polonia, după meciul cu Dinamo, câștigat cu scorul de 3-2 (Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen. / Montini '54, Nistor '82), în etapa a șasea a Ligii 1. 

Mihai Neicuțescu s-a întors la Dinamo, iar conducerea „câinilor” e pe cale să îl vândă în Polonia, la LKS Lodz (VEZI AICI DETALII). Viorel Moldovan nu este de acord cu această strategie și recunoaște că tânărul fotbalist este o pierdere pentru Chindia Târgoviște, în special prin prisma regulii U21.

„Din câte am înțeles, l-au luat să îl vândă în Polonia. Mie, sincer, îmi pare foarte rău. Era un jucător care a progresat enorm. Un «under» în primul rând, foarte important pentru noi. În momentul de față, noi stăm în trei «underi». Este o problemă din acest punct de vedere, trebuie să găsim soluții.

Eu, sincer, nu îl lăsam pe Neicuțescu de la începutul campionatului la Chindia, dacă eram la Dinamo. M-a surprins și pe mine că l-au lăsat, dar m-am bucurat, pentru că eu aveam nevoie de un astfel de jucător. Eu cred că valorează mult mai mult de 100.000 de euro (n.r. suma pe care o va încasa Dinamo în schimbul jucătorului, dacă acesta pleacă în Polonia).

Eu îl voiam și pe Andreas Mihaiu. Oricum, mă bucur pentru ei că au intrat în circiut. Andreas joacă titular la Dinamo, e un băiat extraordinar. «Neicu», la fel. Poate își va găsi un nivel mai interesant în Polonia, dar fiecare club gestionează în felul lui situația și nu am ce să reproșez. Ei știu ce fac. Dacă era jucătorul meu, era cu totul altă problemă”, a spus Viorel Moldovan, la conferința de presă.

VEZI ȘI:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // Cum și-a motivat Viorel Moldovan jucătorii: „Le-am spus că îmi doresc să retrăiesc acele clipe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1060898257316456
Marin Mihai  •  16 August 2019, 23:13

Bravo Viorele,poate citeste si Negoita cele spuse de tine si invata si el ceva.

ge0x
ge0x  •  16 August 2019, 23:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close