FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

Chindia s-a reorientat după ce meciul cu Dinamo a fost suspendat! Cu cine va juca formația din Târgoviște

Chindia Târgoviște va disputa un amical cu Petrolul
Chindia Târgoviște va disputa un amical cu Petrolul

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 18:20

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul de la Chindia Târgoviște, a dezvăluit planurile echipei sale după ce meciul cu Dinamo din Liga 1 a fost suspendat, ca urmare a depistării pozitive cu COVID-19 a unui membru al clubului roș-alb.

Chindia va avea parte de acțiune chiar dacă nu va disputa meciul de play-out cu Dinamo. Formația lui Viorel Moldovan va întâlni Petrolul Ploiești într-o partidă amicală, a dezvăluit antrenorul echipei.

„Caut un amical sâmbătă și am găsit cu Petrolul, sper să îl putem disputa. Ar fi bine să mai rulez și eu jucătorii vor mai avea un joc amical în picioare jucătorii. Dar eram chiar pregătiți pentru redebutul actualului sezon. Acum trebuie să ne acoperim și să găsim soluții”, a spus Viorel Moldovan în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Viorel Moldovan: „Ne-am fi dorit să jucăm cu Dinamo”

Pe seama situației generată de cazul de COVID-19 de la Dinamo, Moldovan a spus că „Am rămas surprins. Ne dă programul peste cap, dar asta este situația, ce putem face? Ne-am pregătit pentru joc, ne pregăteam pentru deplasarea la București, dar lucrurile s-au dat peste cap. Sper să se rezolve cât mai repede, ne-am fi dorit să jucăm”. 

Pentru Petrolul, amicalul cu Chindia ar putea fi al doilea meci în doar 3 zile, după ce astăzi „lupii galbeni” au disputat o altă partidă de pregătire, în compania Astrei (0-0).

VIDEO. Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Cluburile din Liga 1, avertizate de LPF după cazul COVID-19 de la Dinamo: „Nu vom face niciun rabat de la respectarea dispozițiilor legale!”

Alarmă pentru Gigi Becali! Teia Sponte, partenerul său de afaceri, depistat pozitiv cu COVID-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  11 Iunie 2020, 22:59

Sa vad ce zici daca o aparea covid si la fcsb, robot

gewurz
gewurz  •  11 Iunie 2020, 19:11

ce crizat e ddobtocman pe toate articolele hahahahahaaa.

robotman
robotman  •  11 Iunie 2020, 18:49

de ce acceptati bah sa fie amanat meciul? jucati acum si pierd cei din vitan barzesti cu 3-0 la masa verde meciul. adica wtf? asa spune regulamentul semnat de toti. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/coronavirus-lege-noua-in-liga-1-esti-pozitiv-pierzi-la-masa-verde-599332.html

Vezi toate comentariile (3)
Comentează