FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

EXCLUSIV Meciuri în Liga 1 pe „Ilie Oană” » Chindia Târgoviște va juca pe arena din Ploiești

Stadion „Ilie Oană” Ploiești
Stadion „Ilie Oană” Ploiești

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 15:13

Chindia Târgoviște, nou promovată în Liga 1, va juca în sezonul viitor pe stadionul din Ploiești, „Ilie Oană”.

Stadionul din Târgoviște nu corespunde cerințelor LPF și nu poate fi omologat, iar oficialii Chindiei au ales să evolueze pe arena din Ploiești, acolo unde va juca și Petrolul în Liga 2.

Azi, Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a semnat acordul potrivit căruia Chindia va juca întreg sezonul viitor pe arena din Ploiești.

„A fost cea mai bună variantă pentru Chindia! Ne bucurăm că putem juca pe un astfel de stadion în Liga 1. Putem asigura cele mai bune condiții fanilor noștri. Sperăm că și publicul din Ploiești să adere la echipa noastră”, a declarat Marcel Ghergu pentru GSP.RO.

Cele două formații, foste rivale în Liga 2, sunt în relații foarte bune, iar sâmbătă vor juca un amical la Brașov, acolo unde se află în cantonament.

15.500de locuri are arena „Ilie Oană” din Ploiești

49de kilometri sunt între Târgoviște și Ploiești

ERAU PLANURI PENTRU UN NOU STADION

În martie 2017, la Târgoviște se discuta despre un nou stadion. Compania Naţională de Investiţii era gata să investească 22 de milioane de euro în arenă. Aceasta urma să aibă 12.000 de locuri şi să fie amplasaă în zona gării din Târgovişte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează