FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL 2-3

Chindia Târgoviște - Viitorul 2-3 » Echipa lui Hagi, adversara lui Sepsi în barajul pentru Conference League

Viitorul a câștigat duelul contra Chindiei, 3-2
Viitorul a câștigat duelul contra Chindiei, 3-2

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 22:28 / Actualizat joi, 27 mai 2021 22:30

Viitorul a câștigat duelul contra Chindiei, 3-2, după un meci spectaculos și va juca împotriva lui Sepsi pentru un loc în Conference League.

  • Viitorul o va înfrunta în deplasare pe Sepsi, duminică, de la 20:30, iar câștigătoarea se va califica în turul II din preliminariile Conference League

Partida a fost una incredibilă, cu răsturnări de scor și cu emoții pentru ambele echipe. Chindia, câștigătoarea play-out-ului, a început în forță meciul, iar Daniel Popa a deschis scorul cu un șut de la marginea careului, în minutul 6.

După gol, Viitorul a controlat teritorial meciul, dar nu a avut mari ocazii. În finalul primei reprize, Artean a reușit egalarea (minutul 38), trimițând cu capul după un corner.

Sepsi – Viitorul, duel pentru Conference League

Imediat după pauză, în minutul 49, Viitorul a trecut în avantaj. Ely Fernandes a șutat din mijlocul careului, mingea a lovit bara și a intrat în poarta Chindiei.

Elevii lui Emil Săndoi nu au renunțat la luptă și au egalat prin Vadim Rață, în minutul 64, care a șutat perfect de la 20 de metri. Partida se îndrepta spre prelungiri, dar Tsoumou a dat lovitura. Atacantul Viitorului a primit o pasă excelentă și l-a învins pe Aioani (86), stabilind scorul final

 Chindia Târgoviște - Viitorul 2-3

Chindia a încheiat play-out-ul pe primul loc, cu 36 de puncte, 4 peste UTA, Gaz Metan și Viitorul. Pentru că arădenii și sibienii nu au licența aferentă Cupelor Europene, locul lor în semifinala barajului a fost luat de trupa dobrogeană.

Chindia Târgoviște - Viitorul, echipele de start:

Chindia: Aioani – C. Dinu, Fomba, Celea, Kocic – Martac, Rață, Dumitrașscu, Șerban – D. Popa, D. Florea
Rezerve: Moldovan, Ioniță, Neicuțescu, Atanase, Yameogo, Corbu, Berisha, Mitrea
Antrenor: Emil Săndoi

Viitorul: Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Marquinhos Pedroso - Artean, Grameni, Matis – Chițu, Jo Santos, Ely
Rezerve: Bîrzu, Dussaut, Căbuz, Haită, Buta, Tsoumou, Casap, Castaneda, Georgescu
Antrenor: Cătălin Anghel

Stadion: Municipal (Buzău)
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu / A2: Marius Mihai Marica

Când se joacă barajele pentru promovare/menținere și Conference League » Programul complet
PROGRAM
Când se joacă barajele pentru promovare/menținere și Conference League » Programul complet

Chindia, fără 3 jucători de bază în barajul pentru Conference League

Chindia nu va putea conta pe trei oameni de bază, Tiberiu Căpușă, Paul Iacob și Marco Dulca  în meciul direct cu formația lui Gică Hagi, din barajul pentru Conference League

Tiberiu Căpușă (23 ani), Paul Iacob (24 ani) și Marco Dulca (22 ani) nu au drept de joc împotriva Viitorului, clubul de unde au venit sub formă de împrumut la începutul acestui sezon. 

Pentru partida directă de astăzi, din barajul pentru locul de Conference League, târgoviștenii ar fi vrut să poată juca cu cei trei. S-au lovit însă de refuzul celor de la Viitorul, care au dorit să fie respectată clauza stabilită de la început. Astfel, Chindia nu va putea conta ei.

Pe lângă cei trei, Chindia mai are și alte absențe: Neguț (suspendat), Pițian și Celea (accidentați). Staff-ul Chindiei speră ca până la ora jocului Celea să fie recuperat. 

Chindia - Viitorul, fără spectatori

Meciul se va juca la Buzău, pe stadionul „Gloria”, în absența suporterilor. „Ne vom revedea în luna iulie, la primul meci oficial din Liga I din noul campionat”, le promite clubul dâmbovițean suporterilor.

AFC Chindia Târgoviște anunță că meciul de baraj cu Viitorul, programat joi 27 mai ora 20.30 la Buzău, pe stadionul “Gloria”, se va desfășura în aceleași condiții ca și precedentele disputate de echipa noastră în Liga I. 

Pentru că protocolul anunțat de curând în scopul revenirii fanilor pe stadioane presupune verificări amănunțite la arena sportivă din Buzău privind condițiile de acces, iar timpul pentru a organiza acest joc cu spectatori este foarte scurt, am luat decizia ca accesul publicului să fie restricționat și la meciul de joi. - Facebook @ AFC Chindia Oficial

VIDEO Cătălin Anghel, declarații înaintea barajului cu Chindia Târgoviște

CItește și alte știri din Liga 1:

Planul fuziunii prinde contur la Constanța! Discuție intre Gică Hagi și Mihai Lupu pe marginea proiectului

Chindia, fără 3 jucători de bază în barajul pentru Conference League » Viitorul n-a fost de acord să-i lase

Comunicat OFICIAL al Viitorului, după discuțiile despre formarea unei singure echipe în Constanța: „Suntem de acord”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
kuba
kuba  •  28 Mai 2021, 07:53

Sepsi bate cu 2-0 caricatura de echipa a lui Nas Roșu!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  28 Mai 2021, 06:09

Viitorul o va invinge si pe Sepsi , la pariu. ***. Viitorul are un lot mai valoros, mai talentat, e un proiect pentru Romania, proiectul lui Sepsi sper ca este in atentia SRI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Mai 2021, 02:10
Postat de st.il. pe 27 Mai 2021, 22:26

Bianco-nerii lui "nas roșu" vor juca un alt baraj (cu SEPSI), o socoteală tâmpă, stupidă, nedreaptă, luată de niște ciudați îmbuibați ai frf, rușinile pământului românesc !...Absolut GREȚOS !...

Cine e greţţos? Nas rosu sau frf ? :) :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close